To je to što me zanima!

Mladića (33) kod Zadra pretuklo desetak ljudi: 'Napali ga s leđa, cipelarili su ga do besvijesti'

Mladić je s mlađim bratom i prijateljem bio u kafiću. Nakon što su izašli s leđa ih je napala grupa mladića. Nastavili su ga cipelariti i nakon što je ostao ležati bez svijesti
Vidi originalni članak

Zadarska policija traži više nepoznatih počinitelja koji su ponedjeljak 17. srpnja u ranim jutarnji satima pretukli 33-godišnjaka u Turnju kraj Zadra. Kako su izvijestili, dojavu o događaju dobili su oko 5 sati od Hitne medicinske pomoći. Oni su pomogli mladiću kojega je Hitna, kako navode, pronašla ozlijeđenog u blizini ugostiteljskog objekta.

Ozlijeđenog mladića Hitna je prevezla u Opću bolnicu Zadar gdje su mu mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

- Policijski službenici nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem u odnosu na navedeni događaj u kojem je 33-godišnji hrvatski državljanin teško ozlijeđen. Do sada provedenim mjerama i radnjama u sklopu kriminalističkog istraživanja, sumnja se da ga je u ponedjeljak, 17. srpnja u ranojutarnjim satima u Turnju fizički napalo nekoliko osoba, dok se nalazio u društvu  31-godišnjaka - izvijestila je zadarska policija, koja još uvijek utvrđuje sve okolnosti napada kao i identitete počinitelja.

Kako je otac mladića ispričao za Index, grupa od 15-ak mladića napala je 33-godišnjaka, njegova mlađeg brata i njihovog prijatelja kad su se vraćali iz lokala. Već u kafiću su primijetili čudne poglede, no kako kaže, nisu nasjeli na provokaciju. Napali su ih s leđa nakon što su izašli iz lokala. Pretučenog mladića udarali su i stolicom te su ga nastavili cipelariti nakon što se onesvijestio, a zatim i opljačkali. 

Mlađi brat uspio je nakon nekoliko udaraca zajedno s prijateljem pobjeći i potražiti pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • kormilar 19.07.2023.

    Kad bi današnja hrvatska vlast to htjela nebi trebalo mnogo sredstava za urediti Goli otok da može primiti krimose razne vele! Međutim, nešto mi kaže da ništa od toga neće biti! Nažalost!

  • ptica neznalica 19.07.2023.

    Molim da se ne brišu korektni komentari koji nikog ne vrijeđaju.

  • čuj_to 19.07.2023.

    zasto ne napisete, istinu,torcida...... i kad se pocne ganjati po Zg sve sto prica dalmatinski onda je to problem..... Kakvi smradovi,balavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare