To je to što me zanima!

Mladića koji je ukrao Hitnu zadržali su na psihijatriji

Neslužbeno doznajemo da se Tomislav Petrović (22), koji je ukrao vozilo Hitne, i prije liječio zbog psihičkih problema. Skrivio je sudar i ubio čovjeka
Vidi originalni članak

Mladića koji je u N. Gradiški ukrao vozilo Hitne i skrivio prometnu nesreću pokraj Ivanje Reke, Tomislava Petrovića (22), zadržali su na liječenju u Psihijatrijskoj bolnici Vrapče u Zagrebu. Kako doznajemo, taj se student kemije zbog psihičkih problema i prije liječio. Njegova rodbina kaže kako je riječ o “dobru dečku koji ne bi mrava zgazio”.
- On je bolestan. Zaista nam je žao tog čovjeka i svega što je bilo - kaže rodbina.
U policiji suponovili kako su učinili sve kako bi Petrovića pokušali sigurno zaustaviti te da nije bilo propusta u postupanju.
- Nismo mogli zatvoriti promet ni postaviti ježeve zbog ostalih vozila koja su bila na autocesti. Procijenili smo da je pokraj Ivanje Reke idealno preusmjeriti promet te smo stoga tamo i postavili policajce i signalizaciju - izjavio je Krunoslav Borovec iz ravnateljstva. Od N. Gradiške, gdje je Petrović ušao na autocestu, do Ivanje Reke čak je 128 kilometara i sedam izlaza. Što bi napravili da je odlučio izaći na jednom od tih izlaza?
Da je policija zatvorila dio autoceste od Novske, gdje su počeli potjeru, Ivan Jukić (53) iz Potoka ne bi se mogao uključiti na autocestu na ulazu Popovača i ne bi bio u koloni u kojoj je poginuo. Je li policija učinila sve što je mogla i trebala, ispitat će Državno odvjetništvo. Oni su već tražili podatke o tome što je sve policija poduzela nakon dojave vozača Mercedesa te zašto ga nisu pokušali zaustaviti pomahnitalog vozača, primjerice pokraj Novske ili Kutine. Također, ispitat će je li djelatnik Hitne zaista ostavio vozilo dostupno kradljivcu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Voxo 16.12.2009.

    Poznajem tog dečka, studira fiziku (doduše nebitno), frajer je oduvijek bio malo čudan...a taj je prije svega studirao opijanje. Pijan je bio 30 dana u mjesecu. Nemojmo se vaditi sad na olakotne okolnosti više nego je istina...

  • svirac26 14.12.2009.

    kak bi se on meni \"liječio\" 40 godina u Lepoglavi sa šnitom kruha na dan.. da se mene pita, ja bi takvima sudio za ubojstvo s predumišljajem.... a \"najbolje\" od svega je da je lik zadržan na psihijatriji..sad će se i on vadit na to da je poremećen... pa ako je psihički poremećen, kak nije stavio glavu na prugu kad ide vlak, ili skočio s 10. kata... a što se tiče policije, ne da nisu napravili sve da bi ga zaustavili, nego nisu napravili baš ništa..njima treba 150 km da zaustave jedan auto... a šta je najtužnije, opet ga nisu zaustavili oni nego je poginuo potpuno nedužan čovjek... a da nije bilo te kolone i naplatnih kućica, naši \"sposobni\" policajci ga ne bi uhvatili do Splita.... nadam se da će svi koji su odgovorni za to što se dogodilo biti primjereno \"nagrađeni\" - radnim knjižicama umjesto božićnice... tom vozaču želim što dužu zatvorsku kaznu, a obitelji poginulog najiskrenija sućut..

  • crnilabud 14.12.2009.

    ...50% studoša prolupa kad-tad!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare