To je to što me zanima!

Mladiće koji su se sudarili s kamionom satima izvačili

Vozač kamiona ostavio je vozilo na cesti kako bi otvorio kapiju. Navodno mu nisu radila kočiona svijetla. Trojica mladića zabila su se u kamion
Vidi originalni članak

U stravičnoj nesreći u naselju Potok kraj Popovače u noći na subotu poginula su tri mladića. Antonio Faletar (20), Tomislav Šimić (17) i Darko Bijelić (16). Mladići su se zabili u desni stražnji bočni dio kamiona-košnice i oba vozila su se našla u kanalu, a mladići su poginuli. Policija je najavila podizanje kaznene prijave protiv vozača autobusa Željka Brebera.
Antonio je u ponedjeljak trebao slaviti 20. rođendan. Roditelji i sestre Anamarija (17), Andrea (12) te brat Tomislav (10) izvan sebe su od tuge. I u susjednoj se kući čuo plač. Tugovali su Šimićevi, čiji je sin i brat Tomislav prije dva tjedna napunio 17 godina. Igrao je u NK Moslavac i bio keramičar.
Nogometaš Moslavca je i Darko Bijelić. Pred kućom Željka Brebera supruga je unosila u dvorište limove i dijelove razasute po kanalu uz cestu. Na livadi iza kuće je oštećeni preuređeni autobus, a Breberova supruga rekla je da Željka nema kod kuće.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Noella 13.04.2008.

    fofa ima cca 15god i misli da je popio-la pamet svijeta.Kad položi i počne voziti,vjerojatno će skužit da čovjek smije svojim autom skrenut u svoje dvorište,a da ne krši zakon,za razliku od onoga koji po naseljenom mjestu vozi 150.

  • Student0110 13.04.2008.

    Gle fofa, siguran sam da nisi vozac kad tak pises. Covjek nije \"parkirao\" nego je zaustavio vozilo da otvori vrata dvorišta. Dečki da su i 30km7h preko ograničenja vozili stigli bi ga normalno zaobić. Sta da si ti stajala pokraj ceste i neko te pokupio sa 120...? Jel bi krivila sebe sta se nisi maknula?

  • sinke 13.04.2008.

    Najveći krivac je dečko vozač koji je vozio prebrzo, neiskusno i kretenski i trebao je prilagoditi vožnju uvjetima na cesti.Ostalo su laprdanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare