To je to što me zanima!

Mladićevi prijatelji: Ratka su uhitili i drže ga u Tuzli?

Bliski prijatelji Ratka Mladića za srpsku su Pravdu rekli kako su čuli da su uhitili generala Mladića kojeg drogiraju i drže na tajnoj lokaciji u Tuzli
Vidi originalni članak

Srpska "Pravda" prenosi kako bliski prijatelji Ratka Mladića sumnjaju da je on uhićen. Oni tvrde da je njihov prijatelj Mladić već nekoliko dana u Tuzli.
- Čuli smo da ga tamo drže zatvorenog i da ga drogiraju. Pokušali smo provjeriti informaciju o njegovom uhićenju, no ništa nismo uspjeli doznati. Čuli smo da će Mladića, kao i generala Antu Gotovinu, uhititi na nekom neutralnom terenu, te  će ga onda prevesti u Haag - izjavio je za Pravdu Mladićev blizak prijatelj. Bosanski mediji pišu kako je Beograd od Milorada Dodika zatražio da prihvati Mladića kako bi ga uhapsili u Republici Srpskoj, što je Dodik odbio. Glasnogovornik  tužilaštva za ratne zločine, Bruno Vekarić, tvrdi da bi se već saznalo da je Mladić uhićen.
- Da je zaista tako kako se piše to bi značilo da smo ga već uhitili i da se sada igramo. Ali to nije točno, istina je da intenzivno tragamo za Mladićem - rekao je Vekarić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 25sat 15.06.2009.

    Bilo bi lijepo kad bi bilo istinito !

  • cigo 15.06.2009.

    ... Da, prvo se kod Mehe dobro najeo tustih cevapa, a onda kod Ibre svratio na kafu. Poslije hvalisanja o ratnim uspjesima ispozdravljao se sa svima, te krenuo u setnju... ...Pa ljudi dragi, on niti je u Bosni, ni u Srbiji, niti je uopce na teritoriju bivsih (SFRJ) zemalja. Ako nije (kao gen.V.Kadijevic) u Rusiji, onda je na Kubi. Uostalom, koj quratz objavljujete takve schumaste glasine. Kao da se ne radi o ozbiljnim info-novinama(24 sata), vec o satiricnim novinama za nasmijavanje.

  • nevidljiv_ca 15.06.2009.

    Iako nepijem alkohol ovo kad bi bila istina zaista bih kupio par piva i napio se da proslavim radosnu vijest o hvatanju zivotinje u ljudskom obliku. Bog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare