To je to što me zanima!

Mladići divljali kod Poreča: Skakali po autu, prijetili smrću

U ponedjeljak oko 00:50 ispred zgrade u Ulici Agava u Poreču dvojica mladića skakali su po BMW-u pri čemu su oštetili retrovizore i poklopac motora, vlasniku auta su prijetili smrću i ispred njega su mahali pištoljem
Vidi originalni članak

U Ulici Agava u Červar Portu u ponedjeljak oko 00:50 sati 19-godišnjak i 21-godišnjak su skakali po BMW-u pulskih registracija. Mladići su na autu oštetili su oba retrovizora i poklopac motora.

Vlasnik auta (20) ih je pokušao upozoriti na ponašanje, ali su mu mladići počeli prijetiti smrću. Vlasnik se s njima fizički sukobio, a 21-godišnjak ga je ozlijedio. 19-godišnjak je cijelo vrijeme mahao pištoljem. 

Vlasnik BMW-a je lakše ozlijeđen, a napadači su u utorak privedeni zbog sumnje da su počinili kaznena djela. Policija je protiv 19-godišnjaka pokrenuti prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. 

Porečka je policija utvrdila sumnju da je 21-godišnjak pokušao teško ozlijediti vlasnika auta te da je zajedno s 19-godišnjakom počinio i kaznena djela oštećenje tuđe stvari i prijetnja.
 
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • RIBIĆ005 14.09.2022.

    sad prdekana rođo 4 godine pa ajde ponovo.

  • kolikojesati 13.09.2022.

    Naravno nisu skakali po opelu nego po bmw-u.

  • RoyBean 13.09.2022.

    Sigurnost i povjerenje. Nigdje ih nema, kad ih čovjek treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare