To je to što me zanima!

Mladići mu htjeli ukrasti voće iz vrta, gađao ih iz lovačke puške

Pucnjavu su u nedjelju prijavili susjedi. Policija je ubrzo pronašla trojac i vlasnika voćnjaka. Priveli su ga. Mladići su završili u bolnici. Srećom, lakše su ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Trojica mladića, starih 15 i 16 godina, ušuljala su se u petak oko 23 sata u dvorište kuće I.J. (66) u Ježdovcu. Htjeli su nabrati voće, što se vlasniku nije svidjelo. Zapucao je na njih iz lovačke puške i lakše ih ozlijedio. Patrona je srećom bila punjena solju. Mladići su pobjegli, a nisu nikome ništa rekli. 

Pucnjavu su u tek u nedjelju prijavili susjedi. Policija je ubrzo pronašla trojac i ljutitog vlasnika voća. Priveli su ga i provjeravaju je li puška iz koje je pucao prijavljena. Mladiće su odvezli u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevu gdje su im utvrdili lakše ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • domo 03.08.2011.

    Ma to je jedino rješenje protiv huligana....Ma da uhvatim lopova u svojem da mi nešto krade što sam ja mukotrpno stvarao ,a mislim da bi mu polomio i noge i ruke i mislim da mu nikada više na pamet nebi palo da nekome nešto ukrade. Da je u pitanje maloljetnik,e natjerao bih ga da zove čaću ili mater te bi ga pred njima išamaro,a možda i roditelje jer j.... ti ja tu pedagogiju koja ima sve dozvoli,.....nekad je jedino rješenje batina i opleti,e da svi imaju muda tako nešto napraviti kao ovaj tip mislim da nebi bilo kriminala i bili bi čišći nego Vatikan.....

  • lronaleonić 03.08.2011.

    Po meni, vlasnik voćnjaka je baš ispravno postupio. Nije ih ubio, samo pravedno kaznio. Naravno da ne poznajem te mladiće, ali poznajem TAKVE mladiće. Ima ih svako mjesto ili svaki kvart: drski, bezobrazni, roditelji ih podržavaju, ništa pred njima nije sigurno. Vjerujem da to ne rade 1. put. Nitko ne bi pucao u dijete, jer djeca nisu na ulici u 23 sata. To su mladi kriminalci!!!! Sutra će ući u vaše dvorište i u vašu kuću kad budete na godišnjem odmoru.

  • DucIvanu 03.08.2011.

    Ne poznajem nikog tko barem jednom nije ubrao(ukrao)nešto tuđe voće,kukuruz,cvijet,i slično. Dakle dragi idioti koji to osuđujete bolje da vam djeca kradu po stanovima,razbijaju aute,pijanče i drogiraju se u parkovima nego što su se upustili u tu avanturu .I siguran sam da ovi pametnjakovići koji podržavaju pucanje po djeci da nemaju pojma gdje i što rade njihova djeca. Sram vas bilo!! Sigurno ste ste se doselili u Hrvatsku 91. zato ne znate koliko je opasno pucanje!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare