To je to što me zanima!

Mladići pokušali opljačkati kuću u Koprivnici: Štefa (76) pokušali vezati, Joža (80) ih je otjerao

Nakon što su pokušali vezati mlađeg Štefa (76) on je pozvao četiri godine starijeg brata Jožu (80) koji se hrabro suprotstavio kriminalcima, te su oni praznih ruku napustili kuću
Vidi originalni članak

Koprivnička policija je u petak pravdi privela dvojicu kriminalaca u dobi od 27 i 20 godina na koje se sumnja da su počinili kazneno djelo razbojništva u pokušaju i teške krađe. Oni su 9. siječnja ove godine u večernjim satima došli u kuću dvojice braće koja žive u Peteranskoj ulici u Koprivnici, o čemu je 24sata pisao.

Nakon što su pokušali vezati mlađeg Štefa (76) on je pozvao četiri godine starijeg brata Jožu (80) koji se hrabro suprotstavio kriminalcima, te su oni praznih ruku napustili kuću. Joža nam je nakon nesvakidašnjeg susreta s razbojnicima ispričao kako je uspio izaći na kraj s njima. U katnicu su ušli kroz garažu, koja nije bila zaključana, jer nisu pomislili da bi se ovako nešto moglo dogoditi.

- Bio sam u drugoj prostoriji i prao ruke, kad sam čuo brata iz susjedne prostorije kako me zove upomoć. Uzeo sam nož i pojavio se pred njima dok su rezali ljepljivu traku kojom su imali namjeru ga vezati. Pretpostavljam da su vidjeli moju odlučnost i odmah su odustali i rekli: 'Ajmo odavde'. Mi smo odmah zvali policiju – ispričao nam je Joža.

Mlađem bratu su prilikom pokušaja vezanja ozlijedili arkadu. Razbojnički dvojac koji je s područja Koprivnice pao je nedavno prilikom provale u automat samoposlužne autopraonice. Policija je navela da je vlasnik praonice oštećen za nekoliko desetaka eura. Predani su policijskom nadzorniku od kud će ih sprovesti na odvjetništvo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Smik 23.07.2023.

    Propaganda

  • svi u ku.... 23.07.2023.

    Kajtazijevci, još su mladi pa ne znaju dobro pljačkati !

  • liliZG2.0 23.07.2023.

    i što se s njima čeka? treća sreća kada nekog i ubiju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare