To je to što me zanima!

Mladići ukrali i rasporili kobilu: 'Nismo krali. Išli smo se slikati'

Kobilu smo pronašli mrtvu, pa smo dio mesa odlučili uzeti za pse, rekli su u ponedjeljak na sudu u Zadru optuženi mladići. tereti ih se za krađu mesa i mučenje životinje
Vidi originalni članak

Na Općinskom sudu u Zadru u ponedjeljak su svoju obranu iznijela dvojica mladića sa šireg zadarskoga područja, Š. K. (28) i B.K. (25), koje državno odvjetništvo tereti da su u studenome 2013. godine s još jednim prijateljem na području Velebita ukrali i usmrtili kobilu.

Životinju su navodno nakon toga rasporili, izvadili ždrijebe, te je tranširali do kosti. Meso su, kako se tvrdi u optužnici, prodali u Zadru.

Općinsko državno odvjetništvo zbog toga je za dvojicu tražilo zatvorske kazne zbog kaznenoga djela krađe mesa i mučenja životinje.

Mladići su, iznoseći obranu istaknuli kako je sve skupa sramotno, te da kobilu nisu ubili, za što ni nema dokaza. Usto su rekli da su toga dana išli vozilom na izlet na Velebit.

– Nismo išli u nikakvu krađu, nego se malo slikati na Velebitu. Kobilu smo pronašli mrtvu, pa smo dio mesa odlučili uzeti za pse - rekli su optuženi mladići. Dodali su kako su najprije naišli na krvave tragove i kobilu koja je bila izrezana.

Priznanje maloljetnika policiji, koji je bio s njima, objasnili su navodnim maltretiranjem u benkovačkoj policijskoj postaji.  Tužiteljstvo smatra da ima dovoljno dokaza koji potkrepljuju optužnicu. Presuda bi trebala biti izrečena ovoga četvrtka.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • druga violina 18.10.2016.

    Ponekad čovjek zaista poželi da se na našim ulicama pojavi pravi pravcati "Dexter" :-(

  • zagro 18.10.2016.

    vjerojatno su navijači hajduga,za ovo napravit moraš bit nadrogiran i bholestan...bibinjci,oni su inače jako "normalni"...

  • Rasplodni bik 18.10.2016.

    "Nije nase nasli smo"

Komentiraj...
Vidi sve komentare