To je to što me zanima!

Mladiću kojeg je majka ostavila u komi kupit će računalo i net

Gorana je kao dječaka ostavila majka dok je bio u komi. Zato ju ne osuđuje. Zaželio je računalo da se čuje s njom, a premijerka Jadranka Kosor će mu sve to omogućiti
Vidi originalni članak

Premijerku Jadranku Kosor dirnula je pričao o Goranu Brdaru (29) iz Umaga. Mladi Umažanin je u emsiji "Misija" rekao da mu je jedina želja imati računalo i internet kako bi na Skypeu mogao razgovarati s majkom. Gorana je kao osmogodišnjeg dječaka udario automobil, zakačio ga za školsku torbu i vukao. Pao je u komu i tjednima se borio za život. Dok je prolazio kroz najgore razdoblje u životu majka ga je ostavila i otišla u Beograd gdje ima novu obitelj. Goran živi sam nakon smrti oca, a preživljava sa 350 kuna. S majkom se čuo tek 2007. godine. Kosor je obećala nabaviti kompjuter Goranu, a plaćat će mu i pretplatu, piše Večernji list. Goran kaže da je oprostio majci.

- Ne osuđujem je. Pobijedio sam smrt i bolest pa ću se i zbližiti s majkom - rekao je mladić.

Goranovo veliko srce i dobrodušnost zapanjile su premijerku koje je istaknula kako će mu sve osobno predati, te da će zamoliti neke ljude da Goranu omoguće posao.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare