To je to što me zanima!

Sumnjiče ga da je mlatio ženu i ubio psa: Priveli Davora Firića

Policija je dojavu o nasilnom ponašanju u obitelji zaprimila 30. siječnja u 23.50 sati, a u kući su pronašli teško ozlijeđenu ženu i mrtvog psa
Vidi originalni članak

- Obavještavamo vas da je muškarac, koji se dovodi u svezu s događajem od dana 30. siječnja 2024.godine, a u kojem događaju je ženska osoba zadobila tešku tjelesnu ozljedu, pod nadzorom policije, te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje - priopćili su u ponedjeljak poslijepodne iz splitske policije.

Podsjetimo, riječ je o Davoru Firiću (59), ocu Sandra Firića (32), osuđenog na 12 godina zatvora za ubojstvo Branka Mijatovića (32) te sada pokojnog Ante Firića, poznatog po tučnjavi na stadionu u Beogradu u kojoj je sudjelovao s još pet Splićana.

JESTE LI GA VIDJELI? Tko je čovjek kojeg traži splitska policija? Poznat je po nasilnom ponašanju, drogama i oružju

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, Firić se sam predao policiji.

Policija je dojavu o nasilnom ponašanju u obitelji zaprimila 30. siječnja u 23.50 sati, a u kući su pronašli teško ozlijeđenu ženu i mrtvog psa.

OBITELJ OPASNIH NAMJERA Oca Davora policija lovi danima, jedan sin 'leži' zbog ubojstva, a drugi se tukao u Beogradu...

Također, Davor Firić je u rujnu 2017. godine u istoj kući na Klisu zatočio maloljetnu kćer i prijetio kako će ubiti nju i sebe. Prije toga je na igralištu oko 16.15 sati istukao suprugu zbog svađe oko proslave rođendana, a kada je ona pozvala policiju zatvorio se u kuću s kćerkom naoružan automatskom puškom.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • SexyLolly21 07.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

  • Palamudan 06.02.2024.

    Jadan 🐕

  • SexyKisska 06.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare