To je to što me zanima!

Mobitel se sam spajao na internet, a on to nije znao

Krešo Hotko kupio je novi mobitel koji ga je automatski spajao na internet. On to nije znao. Nakon što je konačno otplatio dug, poslali su mu 12.000 kuna kamata
Vidi originalni članak

Ratni vojni invalid koji boluje i od PTSP-a, Krešo Hotko s Vira godinama se 'bori' s T.Mobileom oko računa od 11.643 kune koji, kaže, nije napravio. Sada je konačno otplatio dug, ali ga odvjetničko društvo Hanžeković & partneri traži i 12.156 kuna kamata i troškova postupka, piše Jutarnji list. Problem je bio u tome što se njegov mobitel automatski spajao na internet, a on to nije znao. Čak je kupio novu bateriju jer mu je trajala nevjerojatno kratko.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • luka1002 12.11.2010.

    Moje je mišljenje da je kriv T-com. Naime već sada je teško naći mobitel koji ne traži informacije online ,a u budućnosti ih neće biti. Stoga T-com bi trebao uslugu interneta držati ISKLJUČENOM dok korisnik ne traži suprotno. Ali zašto kada ovako mogu LEVATITI nedužne ljude koji ni neznaju šta je internet.

  • trubica 12.11.2010.

    starost ludost

  • doriano 12.11.2010.

    kod njih se sklapa ugovor sa dokumentima daleko isteklim po datumu valjanosti.,a pogotovu kad to uradi meni nepoznata osoba,a navodno i njima i nabije račun od 3500 kn i taj se račun nikad ne plati i prođe 1 godina i opet se nabije trošak poziva kad je mob.telefon naravno isključen iz mreže radi nepodmirenja troškova od prije.pitanje?kako se može napraviti trošak poziva od 414 kuna ako je telefon isključen godinu dana kod t-mob.

Komentiraj...
Vidi sve komentare