To je to što me zanima!

Mogu započeti s operacijama: Slavonci skupili dovoljno krvi

Isti dan kad je apel odaslan, u bolnicu se javilo 90 građana koji su dali krv, u petak je sakupljeno dodatnih 209 doza, a u subotu 103 doze. Krv se skupljala i na terenu
Vidi originalni članak

Sve istočnoslavonske bolnice mogu ponovno početi sa svakodnevnim operacijama.

Osječka bolnica i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu uspjeli su tijekom vikenda sakupiti dovoljnu količinu krvi. Isti dan kad je apel odaslan, u bolnicu se javilo 90 građana koji su dali krv, u petak je sakupljeno dodatnih 209 doza, a u subotu 103 doze. 

Osim u bolnici, krv se sakupljala i na terenu, pa su u Vinkovcima prikupljene 63 doze, u Valpovu i Belišću 80, a u subotnjoj akciji u Trgovačkom centru Portanova krv je dalo 95 darivatelja. 


Idi na 24sata

Komentari 28

  • kemba123 11.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • krizbaher 11.08.2015.

    Bio sam jučer i mogu reći da mi je ovo jedna od rijetkih prilika da mi ne smeta gužva i poduže čekanje :) Lijepo je vidjeti da se ljudi odazivaju u tolikom broju za ovakvu stvar.

  • sakyosijek 11.08.2015.

    Siroka dusa Slavonska..

Komentiraj...
Vidi sve komentare