To je to što me zanima!

'Moj muž nije napao prvi te nije ubijen u samoobrani'

Želim da se napiše jasno i da se ispravi počinjena greška jer nije istina da je moj muž prvi udario sjekirom Igora. Bila sam između njih, tvrdi Katja F.
Vidi originalni članak

Supruga pokojnog Ivana F., kojeg je u subotu u Mravincima s dva metka usmrtio Igor L., ispričala je kako se odigrao sukob između Igora i njenog supruga. Naime, ni dva dana nakon ubojstva još nije utvrđeno je li pokojni Ivan prvi udario sjekirom Igora:
- Želim da se napiše jasno i da se ispravi počinjena greška jer nije istina da je moj muž prvi udario sjekirom Igora. Bila sam između njih i rekla sam policiji što se dogodilo tako da ne znam odakle informacija da je Igor L. pucao u samoobrani - rekla je Katja F. Potvrdila je da njen suprug držao u ruci sjekiru, ali da je nije bacio prema susjedu.
- Pa da je bacio vidjela bih to, ali vidjela sam samo da se on tetura nakon što je ovaj pucao. Parking mu je bio očiti problem. To ga je bolo u oči, valjda mu je smetalo što smo normalna obitelj i što želimo normalno živjeti - rekla je za Slobodnu Dalmaciju šokirana majka četvero malodobne djece.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 12.04.2010.

    sto prije zaboravimo to bolje! jadna djeca...

  • svi_smo_doma 12.04.2010.

    Nikako da novinari napišu - gdje je parking, da li je uopće bilo parkirno mjesto ili samo dio okućnice i tko je, u stvari, bio vlasnik tog komada zemlje... Čini mi se da vlasnička situacija nije bila baš čista, jer se to inače moglo i sudski razriješiti, a ne oružjem...

  • Curious 12.04.2010.

    Obojica su očito bili luđaci....rezultat se vidi...j... vas parking...uništili ste svoju djecu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare