To je to što me zanima!

'Moj odvjetnik mi se čudio kad sam rekla da se neću nagoditi'

Desna ruka Nadana Vidoševića dok je on bio šef HGK-a, Zdenka Peternel, iznijela je obranu na Županijskom sudu u Zagrebu
Vidi originalni članak

Koji je moj motiv ili pobuda da bi pomagala nekome u počinjenju kaznenih djela, a u spisu se navodi kako kod mene ne postoji nesrazmjer imovine s mojim prihodima - upitala se Zdenka Peternel, desna ruka Nadana Vidoševića dok je on bio šef HGK-a, iznoseći obranu na Županijskom sudu u Zagrebu.

Potom je rekla kako Davor Komerički i Igor Premilovac koji su je teretili ne mogu biti vjerodostojni svjedoci jer su se s Uskokom nagodili za uvjetnu kaznu s tim da je lažno terete gdje god se sjete.       

         

- Kako to de ne postoji niti jedan snimljeni razgovor mene i Premilovca, niti SMS, niti jedan mail...Kako to da Komerički i Premilovac nisu naveli niti jedan dan ili period kad su mi navodno predavali novac? Nisu bili bez iskustva. Sigurno bi se pobrinuli da se to snimi ili snimi kontakt kalo bi imali dokaz. Možda bi se utvrdilo da sam na datum koji bi naveli bila na bolovanju ili negdje drugdje - rekla je Peternel.

SLUČAJ REMORKER Bivši inspektor koji je otkrio tajni bunker Vidoševića: Dirnuli smo ono što se ne smije...

Potom je dodala kako su joj dok je bila u istražnom zatvoru nudili da tereti Vidoševića, a za uzvrat joj nudili uvjetnu kaznu.

- Moj odvjetnik čudio se kad sam mu rekla da se neću nagoditi - rekla je Peternel.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • max2017 25.03.2021.

    sad još samo da se utvrdi koliko je država svima dužna za "duševne boli" i itd itd ...........nikom ništa svi sve dokazali država gutnula i mi ćemo radosno platiti troškove postupka..........

  • sabina11 25.03.2021.

    Sjedila je kraj Vidoševića za minimalac ....pa nismo baš toliko glupi a Vi gđo ekstra pametni...neka vrijeme teče uskoro će biti da i niste tamo radili

  • 25.03.2021.

    Francuskom sudu je trebalo 3, t r i, tjedna da donese presudu i osudi bivšeg predsjenika Sarkozya. Šta je ovo tu i kako država funkcionira sami donesite odluku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare