To je to što me zanima!

'Moj tata se odijeva kao žena i postao je lezbijka'

Samantha McKechnie bit će kuma na vjenčanju svoga oca i njegove 25-godišnje djevojke i kaže da bi joj sada bilo neobično vidjeti oca bez šminke
Vidi originalni članak

Britanka Samantha McKechnie (22) prihvatila je svoga oca iako je odlučio odijevati se kao žena, promijeniti spol, a zatim i postati lezbijka. Unatoč nizu šokova, bit će kuma ocu Brianu (47), koji se sada zove Becki, na vjenčanju s djevojkom Jasmine Sweetlove.
- Roditelji su mi se rastali dok sam bila dijete. Imala sam 14 godina kada mi je priopćio da je transvestit. 'Želim biti žena i potajno se stalno odijevam u žensku odjeću', rekao je - ispričala je Samantha. Nakon prvotnog šoka upitala je oca da joj pokaže skrivene haljine.
- Buljila sam u uske topiće, suknje i haljine te ih prevrtala kao da će to potvrditi da sve nije bila samo moja mašta. Ocu sam tada rekla da ga volim bez obzira na sve - kaže Samantha i dodaje da je se s vremenom navikla na oca u haljinama i da bi joj sad bilo neobično vidjeti ga bez šminke. Prije tri godine počeo je piti hormone jer je odlučio promijeniti spol, a 2008., iako Samantha nije mislila da je to više moguće, uspio je opet šokirati kćer objavivši joj da se zaljubio i to u djevojku kojoj su tada bile tek 23 godine.
- Unatoč bizarnim okolnostima, Jasmine i ja smo se brzo sprijateljile. Imamo mnogo toga zajedničkog - kaže Samantha.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • prepametna 04.10.2010.

    neki svoju seksualnu orjentaciju ni sami nerazumiju

  • edony_ri 04.10.2010.

    po nekoj logici prije neg je posato zena vec je bio lezba,jel?! i sad je opet lezba?! hihi,smijesno :))

  • tajnamoja 04.10.2010.

    Krenem napisati par riječi..pa odustanem..nema smisla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare