To je to što me zanima!

Bernardić: 'Morat ću preispitati odnose s Rajkom Ostojićem'

Najavio je kako će sjednicu Predsjedništva SDP-a sazvati u rokovima. Nije želio precizirati kada bi to mogli biti, ali tvrdi da sazivanje sjednice neće izbjegavati
Vidi originalni članak

Nakon nagađanja u javnosti da su Davoru Bernardiću leđa okrenuli Zlatko Komadina i Rajko Ostojić, predsjednik SDP-a je poručio: 

- Sa Zlatkom Komadinom sam prijatelj, a s Rajkom Ostojićem ću nakon špekulacija koje su se pojavile u medijima morati preispitati odnose - rekao je Bernardić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najavio je kako će sjednicu Predsjedništva SDP-a sazvati u rokovima. Nije želio precizirati kada bi to mogli biti, ali tvrdi da sazivanje sjednice neće izbjegavati. Podsjetimo, Zlatko Komadina kazao je u ponedjeljak kako je došlo vrijeme da Predsjedništvo SDP-a izjasni o njegovom ostanku na čelu stranke. 

- O mom ostanku na čelu stranke izjasnile su sve članice i članovi. Što se tiče rokova, svi rokovi u SDP-u su sukladno Statutu, tako će biti i ovaj put, kao i uvijek - ustvrdio je.

No osvrnuo se na sjednicu Glavnog odbora SDP-a na kojoj je propao pokušaj njegovog rušenja. 

- Moj zadatak je da uvedem red u stranku i konsolidiram do europskih izbora i to ću napraviti. Moj zadatak je da uvedem red i bit ću ustrajan u tom cilju. Što se tiče subote tada je SDP još jednom pokazao da ne može proći nered, nerad i da ne mogu proći oni koji su radost za HDZ i u trenutku najvećih HDZ-ovih afera ruše SDP - ustvrdio je aktualni šef SDP-a,.  

Na pitanje hoće li pokrenuti postupak izbacivanja nekih članova strane, kratko je uzvratio "ne". 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • liliana 31.10.2018.

    Bernardiću, završio si fiziku sa 5.0 a tako si životno nespretan.Slušala sam tvoj intervju danas i shvatila da ništa ne razumiješ.Shvati već jednom da srpske glasove nikad nećeš dobiti jer si Hrvat,a hrvatske jer stalno spominješ pozdrav -za dom spremni-,ustaštvo kao da te Tito poslao da održiš miting.Moeaš shvatiti da su u ustašama bili većina Hrvata ,domoljubi koji su mislili da se bore za svoju državu i nisu svi bili zločinci.Zašto stalno dižeš rejting Plenkoviću koji mudro šuti o tome a ljevičar je kao i ti.Promisli malo nisi glup samo si krivo odgojen.

  • radišaklapun 31.10.2018.

    Bero dobar si i pošten dečec al teško ćeš ti sa kumrovačkom školom na kraj,premazani su oni svim mastima, još moj bero nisi u finalu,u finalu će te natirati da sam odstupiš

  • 30.10.2018.

    Bero,unutarnji neprijatelj SDPa ne miruje,ruse te svakim danom,naoruzaj se,za svaki slucaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare