To je to što me zanima!

MOL će koristiti predsjedanje EU za pritisak na Vladu RH?

MOL si dva do dva i pol posto dionica Ine navodno želi osigurati i preko zaposlenika te se radnicima Ine sugerira kako im je “pametnije” dionice prodati MOL-u
Vidi originalni članak

Mađarski MOL navodno želi iskoristiti mađarsko predsjedanje Unijom kako bi došao do bolje pozicije u Ini, odnosno preuzimanja većinskog dijela dionica. MOL si dva do dva i pol posto dionica Ine navodno želi osigurati i preko zaposlenika te se radnicima Ine sugerira kako im je “pametnije” dionice prodati MOL-u. Rat za Inu Vlada i MOL vode i preko plina, piše Večernji list. Iz MOL-a su u nedjelju prioćili kako smatraju da je njihova ponuda za dionice Ine precijenjena. Tvrde kako ishod te ponude neće utjecati na prava hravtske Vlade kao suvlasnika Ine. U mađarskoj tvrtki ističu da je ponuda dio dugoročne i javno objavljene strategije daljnjeg povećanja vlasničkog udjela u Ini. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Tkordes 14.12.2010.

    Ljudi dragi, austro-ugarska se vraća. Ni svoj jezik nećemo govoriti, službeni budu njemački i mađarski. Mađari imaju INU, najveće blago naše zemlje. Još da prodamo obalu i nema nas. LP

  • fijuman 14.12.2010.

    ma nije Kradeze prodao nas i našu zemlju, još im je ostalo malo toga za prodat:more i otoci, naše prelijepe planine i čisti zrak, a onda sve rijeke,potoke, jezera i vode koje imamo. nije dosta što su nas popljačkali za vrijeme domovnskog rata i tijekom privatizacije. prodajte i sve ostalo.

  • Silver Surfer 13.12.2010.

    Ko će koga nego svoj svoga. Nisu nam sad krivi ni Mađari,ni Austrougari,ni Mlečani ,ni Njemci nego vlastiti izrod.Nisu trebali ni 2008. prodati udio iz braniteljskog fonda pa bi Mi bili i dalje gazde.

Komentiraj...
Vidi sve komentare