To je to što me zanima!

MOL poželio dobrodošlicu za 200 upravo zaposlenih mladih

Tijekom 2007. godine MOL Grupa pokrenula je program Growww koji se pokazao izvrsnim rješenjem za pronalaženje i privlačenje talenata
Vidi originalni članak

MOL Grupa poželjela je ovog tjedna dobrodošlicu za 200 upravo zaposlenih mladih profesionalaca na početku njihove međunarodne karijere. 

Tijekom 2007. godine MOL Grupa pokrenula je program Growww koji se pokazao izvrsnim rješenjem za pronalaženje i privlačenje talenata. 

Putem ovog programa zaposleno je 1.770 diplomanata, a stopa ostanka u kompaniji najbolja je u klasi i iznosi 83%.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Straight Outta Auschwitz 21.09.2015.

    yo houston imamo problem $killuminati

  • 18.09.2015.

    Čestitam MOL-u jer je uvijek znao što radi. Naši neznalice , indolentni i korumpirani dali su im INA-u s benzinskim crpkama, rafinerijima i nalazištima u zemlji i svijetu. Strateški partner viđen je u najvećem konkurentu. INA nestaje, otpremninama odlaze pravi stručnjaci ( Mađari ne žale novac riješiti se pravih stručnjaka a razvija se njihov Tifon i njihov MOL ( njihove su rafinerije modernizirane). Sisak spašava postojanje domaće nafte, a njenom otpremom i to će se ugasiti i dobiti ćemo skladište. Ovo s zapošljavanjem mladih bi bila lijepa priča ali to nije INA, to je druga tvrtka.. To je tvrtka koja raste na grobu INA-e. I bojim se da će velik dio tih mladih stručnjaka zbog malih plaća kasnije otići negdje drugdje. U Hrvatskoj neće moči raditi ukoliko ne žele biti skladištari, vatrogasci ili zaštitari. Krajnje vrijeme je da se država trgne i da povede brigu o naftnoj industriji ali i petrokemiji. Zbog uništenja željezare ,INA-e, Herbosa.... samo iz okolice Siska nestalo je osam godina.1000 prvašćića ( 25%) Ako izvozimo čelik kao sirovinu ( uništena željezara), ako su ceste pune hrastovih trupaca koji se odvoze izvan HR, ne smije se dozvoliti odljev sirove nafte. Bez industrije smo ovisnici o drugima.Još jednom čestitam MOL-u jer igru školice igra odlično. Vodi brigu o svom interesu, čak bi i nama pomogao ali mi smo svoja nesreća.

  • Kajto10 17.09.2015.

    jel zaposljavaju familiarno ili

Komentiraj...
Vidi sve komentare