To je to što me zanima!

'MOL se može sramiti jer kažu za RH da nije pravna država'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Žalosno je da predstavnici MOL-a u priopćenjima govore da hrvatska država nije pravna država. Trebali bi više paziti što pišu u priopćenjima, istaknuo je Vrdoljak
Vidi originalni članak

Vodstvo HNS-a se u subotu okupilo u Sv. Martinu na Muri na mini saboru stranke . Tom prigodom je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak komentirao slučaj Ina-MOL.

- Potvrda presude bivšem premijeru Ivi Sanaderu u slučaju Ina-MOL je naša dodana vrijednost arbitraži u Ženevi . To je potvrda da smo dobro odlučili kad smo pokrenuli arbitražu kako bi zaštitili nacionalne interese. Ugovori koji su bili potpisani nisu bili u nacionalnom interesu i želimo ih osporiti - rekao je ministar za Večernji list .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istaknuo je da će Vlada obaviti konzultacije te će donijeti odluku o novim koracima, koji bi Ini trebali donijeti nove investicije. Vrdoljak se osvrnuo i na informacije koje dolaze iz MOL-a.

- Žalosno je da predstavnici MOL-a u priopćenjima govore da hrvatska država nije pravna država . Trebali bi više paziti što pišu u priopćenjima. To neću dopusti i oni se mogu sramiti kad za Hrvatsku kažu da nije pravna država - istaknuo je Vrdoljak te je dodao da svi ugovori koji su nastali na kaznenom djelu nisu više važeći.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • bmw1703 16.06.2014.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • marci2812 15.06.2014.

    Samo su govorili istinu - vlastitim primjerom /odnosno vlasitim obrtom/ doticni je to dokazao. Da je ovo pravna drzava, za sve ono necinjenje i postivanje zakona bi odgovarao. Ako smo mi naivni, nije ostali svijet blesav.

  • Guest_user_38112 15.06.2014.

    Dobro im stoje te zatvoreničke kute

Komentiraj...
Vidi sve komentare