To je to što me zanima!

Moldavac pobjegao hrvatskoj policiji pa ga uhvatili Slovenci

Utvrđeno je da se radi o  24-godišnjem državljaninu Moldavije kojega nakon završenog postupka čeka ispitivanje pred sucem istrage i kaznena prijava
Vidi originalni članak

Slovenska policija u subotu je na dojavu hrvatskih kolega uspjela uhvatiti 24-godišnjeg državljanina Moldavije koji je ilegalno ušao u zemlju, te obijesno vozeći nastavio bježati prema Austriji sa 6 maloljetnihih migranata iz Egipta.

Osobni automobil  audi A4 mađarskih registarskih oznaka u subotu oko 13,30 sati najprije je pokušala zaustaviti hrvatska policija, ali u tome nisu uspjeli, pa su obavijestili slovensku policiju da postoji vjerojatnost da će pobjeći u Sloveniju kod mjesta Zalužje, navela je u izjavi za javnost policijska uprava Maribor.

Vozilo je u Sloveniji na magistralnim i lokalnim cestama izbjeglo više policijskih blokada, ne zaustavljajući se i ne mareći za upozorenja da stane, te se uključilo na autocestu prema Mariboru, vozeći brzinom 200 kilometara na sat.

Vozilo je zaustavljeno nakon što je vozač skrenuo prema Ljubljani, vozeći u suprotnom smjeru autoceste, ali je vozač izašao i pokušao pobjeći pješice, no policija ga je kasnije uspjela otkriti kod mjesta Slivnice i privesti.

Utvrđeno je da se radi o 24-godišnjem državljaninu Moldavije kojega nakon završenog postupka čeka ispitivanje pred sucem istrage i kaznena prijava.

Šest maloljetnih državljana Egipta policija pri završetku postupaka namjerava vratiti Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • RobertC 12.04.2020.

    Bit ce da se prikrao iza leđa dok su ovi plesali i snimali da mogu postaviti na internet izazov

  • Stevo_Horvat 12.04.2020.

    Evo nama novih Egipćana. Riječima jednog legendarnog ministra: Salam alejkum!

  • Zoran Dalj 12.04.2020.

    Ministar Bozinovic je odahnuo kad je dosla korona, ne mora se vise preznojavati kad nam u kameru laže da je situacija na granici pod kontrolom. Sad ce ovih 6 nama na grbacu, lagano svirati k cu i maltretirati sve oko sebe, svaki dan nam barem 100 ilegalnih mlatimudana useta u Hr, policija pada s nogu a vojska navlaci kozicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare