To je to što me zanima!

Molio prijatelja da ga ubije zbog raka, a bio je zdrav

Šest svjedoka, uključujući roditelje žrtve,kazalo je da je Achim bio uvjeren da ima rak. No, obdukcija nakon ubojstva, pokazala je da je potpuno zdrav
Vidi originalni članak

Nijemac Achim K. (40), uvjeren da ima neizlječivi rak, zamolio je svog prijatelja da ga ubije. Muškarac (32) izbo je Achima nekoliko puta nožem. Zatim je nazvao policiju i Hitnu pomoć i rekao im da je u stanu našao izbodenog prijatelja. Policija u njegovu priču nije povjerovala, te su ga uhitili. On im je ispričao da ga je Achim zamolio da ga ubije.
Šestero svjedoka, uključujući roditelje žrtve, potvrdilo je da je 40-godišnjak bio uvjeren da ima rak u terminalnoj fazi i molio je da ga ubiju. No, obdukcija je otkrila da Achim uopće nije bio bolestan. Prijatelja (32) optužit će najvjerojatnije za ubojstvo na zahtjev te da bi mogao biti osuđen na zatvorsku kaznu od šest mjeseci do pet godina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • loly0 07.02.2009.

    sad je jadnik u zatvoru a pokusao mu je pomoc, a i kakv aje to bolnica koja laze covjeku, ne kuzim i na kraju covjek u zatvoru bozeee

  • Chilily 07.02.2009.

    koliko načina samoubojstva, a on traži prijatelja......

  • user_33770 07.02.2009.

    hm, kako to da su mu u bolnici rekli ili dali nalaz kako ima rak, a na obdukciji je zdrav?? koja to bolnica daje krive nalaze??

Komentiraj...
Vidi sve komentare