To je to što me zanima!

Molitelji su opet ispred bolnica: Bdiju i traže zabranu pobačaja

Molitve i bdijenje započelo je u srijedu, a trajat će do 9. travnja. Svaki grad ima svoje vrijeme bdijenja. U Zagrebu će tako bdijenje svih 40 dana trajati čitav dan dok će u Splitu bdijeti 12 sati dnevno
Vidi originalni članak

Stojimo pred bolnicom kao znak nade majkama koje žele pobaciti, kažu iz Incijative '40 dana za život'. Udruga Hrvatska za život u sklopu incijative organizira molitve i bdijenje ispred bolnica u 26 gradova Hrvatske u borbi za zabranu pobačaja.

- Mi smo tu u miroljubivom bdijenju da pomognemo majkama koje žele pobacit, a htjele bi pomoć i koje su na neki način prisiljavane - dodaju iz inicijative koja će svojim molitvama pokušati osvijestiti i muškarce u njihovoj ulozi obiteljskog oca.

Molitve i bdijenje započelo je u srijedu, a trajat će do 9. travnja. Svaki grad ima svoje vrijeme bdijenja. U Zagrebu će tako bdijenje svih 40 dana trajati čitav dan dok će u Splitu bdijeti 12 sati dnevno, a vikendom čitav dan.

Molilo se i u Šibeniku i Karlovcu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 322

  • KOKKYCH 02.03.2017.

    Duboko se nadam da u ponedjeljak kada imam zakazan termin u bolnici, molitelji neće naletiti na mene....

  • SAINT 02.03.2017.

    one nikoga nasilno ne napadaju nega samo u tišini mole , za razliku od nasilnih građanskih udruga koje ne prežu ni od nasilja i vrijeđanja , viđeno na mnogim skupovima istih............................

  • Bogs_1 02.03.2017.

    Naravno da mole za nerođene. Rođenima zagorčavaju život i odmažu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare