To je to što me zanima!

Moljac se nakon 9 mjeseci bijega sam predao policiji

Željko Rukavina zvani Moljac pobjegao je prije 9 mjeseci iz požeške kaznionice. Navodno je rekao da mu je dosta bježanja i da se došao odmoriti
Vidi originalni članak

Vinkovčanin Željko Rukavina zvani Moljac (49) u nedjelju se, devet mjeseci nakon bijega iz požeške kaznionice i skrivanja sam predao u osječki zatvor. Tamo je, naime, Moljac služio kaznu prije nego su ga prebacili u poluotvoreni dio požeške kaznionice iz koje je, između dviju prozivki, pobjegao 10. siječnja. Premda je policija odmah za njim organizirala potragu i raspisala tjeralicu, nisu ga uspjeli uhvatiti sve dok se sam nije javio u zatvor. Moljac je, navodno, po dolasku u osječki zatvor rekao da mu je dosta bježanja i skrivanja i da se, zapravo, došao naspavati i odmoriti!
Zbog preprodaje droge bio je osuđen na osam i pol godina zatvora, a na bijeg iz Požege odlučio se dvije godine prije isteka kazne. Prijavljivan je za više od stotinu kaznenih djela. Dio požeške kaznionice iz koje je Moljac pobjegao, osim živice i žičane ograde, nema drugih zapreka. Neslužbeno saznajemo da si je Moljac bijegom zakomplicirao zatvorski život gubeći pravo na pogodnosti koje je imao u Požegi poput odlazaka na vikend i, eventualnog, ranijeg puštanja na slobodu. Do konačne odluke o Moljčevoj zatvorskoj budućnosti Vinkovčanin će boraviti u osječkom zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DjuroPoliklinika 20.08.2021.

    Pa i nije bio korektan prema djeci

  • user_40483 12.10.2009.

    vidio je kakvo je stanje naše države pa je odlučio da je ljepše u zatvoru. besplatna hrana i smještaj.

  • nogometas05 12.10.2009.

    Bio sam klinac kad je dolazio na teniske terene po cijeloj Slavoniji i pratio sport i velikodusno sve castio..sad znamo odakle mu lova,opasan covjek ali prema sportu i djeci je bio uvijek korektan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare