To je to što me zanima!

Momo oslobođen optužbe za pokušaj ubojstva Kolobarića

Momčilo Jović, vlasnik narodnjačkog kluba 'Kod Mome' nepravomoćno je oslobođen optužbe da je 1. veljače 2001. u svom lokalu pokušao ubiti Miljenka Kolobarića (57)
Vidi originalni članak

Zagrebački ugostitelj Momčilo Jović Momo (59), vlasnik narodnjačkog kluba u Zagrebu Kod Mome nepravomoćno je oslobođen optužbe da je 1. veljače 2001. u svom lokalu pokušao ubiti Miljenka Kolobarića (57). 

Kolobarić je, pak, na Županijskom sudu u Zagrebu nepravomoćno osuđen na dvije godine zatvora jer je pokušao ubiti Jovića.

Na istom sudu 2009. Jović je kod drugog suca osuđen za pokušaj ubojstva Kolobarića na tri godine zatvora, a Kolobarić je bio oslobođen optužbe za pokušaj ubojstva. Tu presudu ukinuo je Vrhovni sud.

Kolobarić je 1. veljače 2001. ušao u lokal u Oreškovićevoj u Zagrebu s revolverom Astra. Ispalio je hitac u Jovića i pogodio ga u prst lijeve šake. Jović mu je potom oteo Berettu i pucao u njega i pogodio u prsa teško ga ozlijedivši no to je učinio u nužnoj obrani.


Idi na 24sata

Komentari 6

  • Genocidni 18.06.2014.

    istina je sasvim drugacija bila miki je dosao tamo a momo je sleda ga zagrlio i metak mu ispalio,metak prolazi kroz leda u prednji dio stomaka mikiju i tako nalazi put mominoj ruci kojaje zagrlila mikija,tako da je kreten srpski ranio i tog mikija a i sebe samog.nakon toga srbin momo trci okolo po lokalu skriceci i placeci,dok gospodin miki zaljeva ranu sa whiskeyem i ceka hitnu.a kako imamo pro srpsku vlast prica uvijek dobije drugaciju verziju da nebi slucajno oni izgubili svog srbina,uostalom i da policija i dalje imaju svog drukera medu nama.miki ako procitas ovo jedno je ti cinit,zalba zalba i cekaj hdz da dode na vlast i trazi hrvatsku vezu

  • tinonina 18.06.2014.

    Uhh kod Mome kad se sjetim tih dana baš kako komentira Laci

  • ciLa 17.06.2014.

    Kad se sjetim tih dana, nakon svake ružione, makar netko i ne slušao tu muziku završilo bi se kod Mome...uvijek je bilo bez frke jedino kad bi ju gazda skuhao, a tamo si sve mogao vidjeti, od zlatne mladeži pa sve do zagrebačkkog podzemlja i to svi skladno funkcioniraju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare