To je to što me zanima!

Monetizacija: Prve ponude u travnju, do lipnja sve gotovo?

Cijeli proces trebao bi završiti unutar četiri mjeseca, a prve obvezujuće ponude trebale bi pristići u travnju. Šef Cestarskog sindikata smatra da je Vlada bahata
Vidi originalni članak

Članovi vladinog pregovaračkog tima počeli su pregovarati s ponuđačima o monetizaciji autocesta. Pregovori bi trebali potrajati do kraja tjedna, a sa svakim će se ponuđačem razgovarati ponaosob.

Prve obvezujuće ponude stižu u travnju

- Nakon ova tri dana kad oni svaki ponaosob obave taj dio, prođu kroz teme pregovora, pregovori će se nastaviti za 15 do 20 dana. Ništa se danas ni kroz ova naredna dva dana zaključno neće dogovoriti da bi se moglo nešto zaključivati - kazala je glasnogovornica Ministarstva gospodarstva Renata Ivanović za Media Servis. 

Cijeli proces trebao bi završiti unutar četiri mjeseca, a prve obvezujuće ponude trebale bi pristići u travnju. 

Stanić: Vlada je bahata

Šef Cestarskog sindikata, Mijat Stanić smatra da je Vlada bahata i ne poštuje volju građana koji su se izjasnili protiv monetizacije. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Korbar Vlado 29.01.2015.

    Za ovo su najviše krivi nezaposleni Hrvati, i opčenito građani RH(da mi ne zamjere ljevičari). Njih oko, zlobnici ko ja kažu, oko pol milje,,, i onih 100000 otprilike koji rade a plaču tu i tamo vide ili je ne vide, Zašto?? Zato što, sram ih i stid bilo, ne putuju, ne voze se po autocestama i samim tim ne plačaju cestarine, pa sad sadašnja "genijalna" vlada mora auto-ceste - za koje su već dignuti krediti koje Hrvati uredno otplačuju htjeli ili ne htjeli, - davati ili iznajmljivati za siću strancima, da oni na njima zarađuju. Nezaposleni,, sram vas bilo! Gdje vam je nacionalna svijest i domoljublje? Vlada Hr je već prije zaozbiljno trebala razmisliti i o prisilnim deportacijama nezaposlenih na more i prema Slavoniji (iako ne znam što bi tamo radili), kako bi barem plačanjem cestarine za autoputeve kupnjom karte za autobusemakar maaaalo pridonjeli,,,, Bog više čemu,, a zapravo, plačama od kojeg eurskog tisućaka članova uprave HAC-a valjda. I ne samo to vlada RH je odavno trebala zatražiti od EU da to isto naprave i svoje nezaposlene prisilno na Jadran deportiraju,, Ali nisu!! I sad, odu auto-ceste,, a i šta će nam. Industrija ode davno prije, zadnji ostaci poljoprivrede upravo odlaze,,, mladih, zdravih, pametnih Hrvata sve više svake godine odlazi - mnogi zauvjek,,, djece se sve manje rađa,,, da što će Hrvatskoj auto-ceste,, i more, i zračni prostor,,, Zapravo; ŠTO ĆE HRVATSKOJ HRVATSKA??

  • Bassa_1 29.01.2015.

    Kada su se dva puta bojali tuneli onda ni glasa od sindikata i naroda. Zašto ?

  • Bassa_1 29.01.2015.

    Meni nije jasno, stalno govorite o našim autocestama, a svaki puta kada se vozite plaćate cestarinu i još jednom to plaćate od svojih mjesečnih primanja. Gdje je tu logika "naše" autoceste ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare