To je to što me zanima!

'Monikini roditelji samo su željeli moj auto i stoku...'

Šeovica: Silvijevo oproštajno pismo pronašla je sestra. U kutiji s pismom bile su i Monikine poruke ljubavi i majica na kojoj je pisalo da voli Silvija
Vidi originalni članak

Ovo je još jedna priča o jednoj ljubavi koja se branila od strane roditelja Zlatka Galovića i Svjetlane Žigić. Kada smo se Monika i ja upoznali i zaljubili, dozvolili su da se s njom viđam kod njih i tamo sa njom spavam godinu i četiri mjeseca samo zato što je imam auto i stoku pa su mislili da ću to odnesti kod njih i da će imati koristi. Kada su vidili da nemaju ništ' od toga onda su mi zabranili da se viđamo uopće i čujemo na mobitel inače bi nju zaključali i izolirali i dobila bi batine. Srce i ljubav nije igračka, stoji u oproštajnom pismu Silvija Špoljara, koji je sebe i svoju djevojku Moniku raznio bombom u dvorištu kuće u Šeovici. Pismo je pronašla Silvijeva sestra Laura Špoljar (21).
- Na dan pokopa tražila sam njegovu i Monikinu fotografiju i pronašla kutiju s pismima. Osim njegovog oproštajnog pisma tamo su bila i Monikina pisma iz kojih se vidi da su se stvarno voljeli. Našla sam i njenu majicu na kojoj je ispisala koliko voli Silvija - priča Silvijeva sestra Laura. Dodaje kako nije istina da su Monikin roditelji hranili njezina brata.
- Silvio bi ponekad od majke ukrao hranu i odnosi njima - kroz plač govori Laura. Nakon što su u utorak u 24sata pročitali da postoji oproštajno pismo pakračka je policija bila kod Vere Hadžim, majke Silvija Špoljara i uzela pisma, što znači da istraga stravične tragedije još nije okončana. Majka Vera, još uvijek pod jakim sedativima, pitala je policajca smije li otići na Monikin grob i zapaliti svijeću, no ostala je bez odgovora.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mali_svizac 19.08.2009.

    @ saloma : ako ćeš već komentirati gramatiku i te stvari...UBISTVO ne pripada hrvatskom jeziku. Kaže se UBOJSTVO. Ubistvo je na srpskom.

  • izwaa 19.08.2009.

    kaj je s glavom comodostar...aj ti zamisli kak bi tebi bilo da ti ube kćer ili sina..kaj god...i da si retardiran kolko i majka tog dečka da cjelo vrjeme izmišljaš kak su oni odvratna obitelj..a nebi ona rekla da je zapostavila svog sina i da je on valjda zato bio emocionalno zakinut i to napravio...

  • Hektor 19.08.2009.

    comodostar, komentar poput tvoga ne može napisati normalan čovjek! Poludjeli klinac prouzročio je tragediju i fol brižna majka ga sada pokušava prikazati anđelom. Anđelom kojem su doma našli hrpu oružja. Anđelom koji je hodao sa djetetom od 14 godina, (kada su započeli vezu) Prezime mu je drugačije nego majčino pa pretpostavljam da se majka razvela i zapostavila ga nauštrb braće i sestara iz drugog braka što je njega učinilo emotivno nestabilnim, nesigurnim i sve što ide uz to. Majka, umjesto da se kaje sada širi laži kako bi se opravdala. Strašno, ona je kriva što joj je sin postao to što je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare