To je to što me zanima!

Monstrum (25) ubio curu, skuhao je i nazvao policiju

Christopher Lee McCuin (25) iz Teksasa ubio je, izrezao i skuhao svoju djevojku Janu Shearer (21) u svojoj kući, a potom je nazvao policiju
Vidi originalni članak

Kad je policija došla, u kući su pronašli Janino izmrcvareno tijelo. U kipućoj vodi kuhalo se njeno uho, a na stolu je stajao tanjur s posluženim ljudskim mesom. Nije poznato je li Christopher pojeo dio njenog tijela. Jana je oteta u petak navečer i iste večeri je ubijena. Prije nego što je nazvao policiju kontaktirao je majku i njenog dečka te im rekao da pogledaju u garažu. Tamo su pronašli još neke dijelove Janina tijela.
Pretpostavlja se da je djevojka umrla od udarca u glavu. Prvi susjed McCuinovih izjavio je kako je te večeri čuo par kako se svađa, zatim je nastao muk, a onda je kroz prozor vidio Christophera kako ulazi sam u auto. Mladić je u zatvoru, a njegova jamčevina je dva milijuna dolara

Idi na 24sata

Komentari 12

  • maja1996 14.01.2008.

    ZA MENE SU TO JAKO POREMEĆENI LJUDI! NE MOŽE NIKAKO BITI NORMALAN ČIM TAKO MLADU CURU MOŽE UBITE I SKUHATI! LUĐAK POREMEĆENI... JA BI MU DALA DOŽIVOTNU KAZNU... A NADAM SE DA ĆE JE I DOBITI!!!! POZDRAV SVIMA LJUDI!!! KISSS!!!!!!! GLASUJTE ZA MENE??!

  • entoni 10.01.2008.

    Hacker-ri zaboravio si gdje živimo kod nas bi završio u Vrapču a za vikend bi doma jeo nedeljni ručak ! Monstruma treba izreckat posolit i popaprit živog naravno pa stavit dinstat polako na vatrici.

  • Snow White 07.01.2008.

    dbanon_ri slazem se u potpunosti, da je upoznat s nasom situacijom, dosao bi je ovdje ubit, skuhat itd...

Komentiraj...
Vidi sve komentare