To je to što me zanima!

Monstrum Fritzl je htio obitelj ubiti kiselinom i sakriti tragove

Patrick Jakob (19) je bio tri mjeseca u zatvoru s monstrumom Fritzlom. On mu je ispričao kako je htio ubiti svoju obitelj kako nitko nikada ne bi znao što je napravio
Vidi originalni članak

Monstrum Josef Fritzl je priznao Patricku Jakobu (19) koji je s njim tri mjeseca bio u zatvoru u austrijskom St. Pöltenu da je svoju obitelj htio ubiti kiselinom. Fritzl je rekao kako ima dvije mogućnosti: predati se vlastima i sve priznati ili ubiti obitelj i sakriti tragove kako nitko nikada ne bi saznao što je napravio. Fritzl mu je ispričao i kako je napravio teška vrata  kako bi zataškao što se događa u podrumu. Patrick kaže da mu je Fritzl rekao kako je Elisabeth zatvorio u podrum kako bi ju zaštitio jer je mislio da se drogira, piše Sun.  

- Bio sam naivan i u početku sam mu vjerovao, ali sam s vremenom shvatio da samo manipulira sa mnom - rekao je Parick. Fritzla su, podsjetimo, uhitili 2008. godine. Osudili su ga na doživotnu kaznu zatvora. Fritzl je godinama kćer Elisabeth držao zatvorenu u podrumu i silovao ju. Elisabeth je rodila sedmero djece, a jedno je umrlo nakon rođenja. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SnježanaHlavaček 11.11.2010.

    za takvog monstruma svaka kazna je premala.........

  • Drago20 11.11.2010.

    treba ga kastrirat

  • kossvetlana 11.11.2010.

    metak..i ni riječi više o njemu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare