To je to što me zanima!

Monstrumi roditelji tijelo kćerke vozili u prtljažniku

SAD: Abel i Denise su zakopali kćer Cheyenne, a zatim je otkopali pa je stavili u prtljažnik. Vozili su se okolo s njom. Tijelo kćeri su skrivali po imanju
Vidi originalni članak

Policija u Oklahomi privela je Abela i Denise Wolf. Njih sumnjiče da su gotovo godinu dana u prtljažniku automobila vozili truplo njihove 11-godišnje kćeri Cheyenne, a zatim ga skrivali na nekoliko mjesta na njihovu imanju. Njih dvoje navodno su prvo zakopali Cheyenne, a zatim je otkopali te vozili naokolo. Nestanak djevojčice prijavili su rođaci obitelji Wolf. Obdukcija će pokazati kako je Cheyenne umrla te jesu li je roditelji možda ubili. Abel je navodno ispričao prijateljima kako se jedne večeri uzrujao jer mu kći nije htjela jesti. Izašao je van zapaliti cigaretu i tada je čuo tupi udarac. Ušao je u kuću gdje je Cheyenne ležala mrtva na podu. Da je truplo na imanju, policiji je prijavila njihova druga kći koja je pobjegla od kuće. Roditelji su u pritvoru.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_49409 29.07.2010.

    isuse ikriste koji su to idijoti nemoš vjerovat, ja bi ih nabijo na štap i sjeko im prst po prst ,pa noge pa ,ruke pa bi im mozak kroz nos izvadijo. Koja je to sramota ,bolje mu je da se obrije i sakrije u dobru rupu nego da ga neko vidi SRAMOTA

  • user_23463 12.07.2009.

    Ima i bisera koji i bebe sa kolicima stavljaju u prtljažnik jer voze fensi autiće sa dva sjedala, i nemaju mjesta za sjedalicu, a za ga bar primit u krilo bi se majci izbljuckao na novu odjeću. Vidjela sam to na svoje oči i skamenila se.

  • zole13 09.07.2009.

    bas sam neki dan vidio neko smaknuče brijača usred grada pred svima metak u zatiljak i gotovo negdje tam iran il tak nest.. e pa tak i njima treba presuditi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare