To je to što me zanima!

Monstruozni otac napio kćer pa je silovao pred ukućanima

Obitelj je u subotu imala goste te se puno pilo, a nakon što se društvo razišlo otac je omamljenu kćer odvukao u sobu. Otac je priveden i određen mu je pritvor
Vidi originalni članak

Srbijanska policija podigla je kaznenu prijavu protiv 50-godišnjeg Lasla Č. iz Kanjiže zbog sumnje da je silovao svoju 21-godišnju kćer. Sumnjiče ga da je tijekom vikenda napio svoju kćer te je potom odvukao u sobu i silovao pred ukućanima, pišu Nezavisne novine.

Obitelj je u subotu imala goste te se puno pilo, a nakon što se društvo razišlo otac je omamljenu kćer odvukao u sobu. Iako su neki od ukućana bili prisutni, navodno nisu mogli spriječiti pijanog Lasla u monstruoznom naumu. Dan kasnije djevojka je u pratnji sestre otišla na policiju i prijavila oca. 

Čim su ga priveli, otac je priznao zločin, ali se pravdao da zbog pijanstva nije znao što čini. Određeno mu je mjesec dana pritvora.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • ladopego 15.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • loki89 15.08.2012.

    opet srbija....

  • bobi2 15.08.2012.

    Boze sacuvaj .. ukucani su isti , pa cak i gori...

Komentiraj...
Vidi sve komentare