To je to što me zanima!

Monstruozni zločin: Unuk ubio baku pa pregazio dva policajca

Nakon što je pronađeno tijelo ubijene starice u njemačkom gradu Muellrose, policija je presrela njenog unuka koji je potom pregazio autom i usmrtio i dva policajca...
Vidi originalni članak

U njemačkom gradu Muellrose, blizu Frankfurta na Odri,  u utorak ujutro pronađena je mrtva starica (79) u svom apartmanu. Sumnja se da ju je ubio njen unuk (24). Navodno je ubio i dva policajca koji su istraživali slučaj, prenosi ABCNews. Kako navode lokalni mediji, pregazio ih je autom i na mjestu usmrtio.

- Ubrzo nakon što je otkriveno tijelo te starije osobe, osumnjičen je mladić. Pobjegao je automobilom, izazvao nekoliko prometnih nesreća prije nego je pregazio dvojicu policajaca na kontrolnoj točki postavljenoj nakon što je izdana tjeralica - ispričao je glasnogovornik policije.

Ne zna se motiv ovog monstruoznog čina, potvrdio je njemački policijski službenik Ingo Heese, prenosi Bild.de. Osumnjičeni 24-godišnjak je uhićen i prevezen u postaju.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mondoband 28.02.2017.

    posao policije nikad nije lak, ali mi nije jasno da su dopustili da ih nekakav psihopata nadmudri i da to ovako završi, pa bar oni imaju šiljke ili bilo šta...i meni bi se približija, kako ne, pa šta moje dite manje vridi od života ovog odrona...koje su ovo vrijednosti na stejđu, nije mi jasno...

  • liliana 28.02.2017.

    Samo nema imena sigurno musliman.

  • miko2312 28.02.2017.

    Eto, i bez izbjeglica ima kriminala, nismo ni mi sveti narod bez grjeha, osim ako ovo nije izbjeglicka obitelj, mora da jeste inace nebi ovo bilo kod nas u novinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare