To je to što me zanima!

Mopedist (50) pao, udario u stupić pa poginuo na mjestu

Muškarac je vozio prema Bedekovčini i držeći se previše desnog ruba kolnika, u lijevom zavoju skrenuo desno niz kosinu, pao i glavom udario u betonski stupić
Vidi originalni članak

Moped je sletio sinoć oko 21.20 sati u naselju Kebel, nedaleko od Bedekovčine i tom prilikom poginuo je vozač mopeda V.B. (50) iz Kebla. 

On je vozio prema Bedekovčini i držeći se previše desnog ruba kolnika, u lijevom zavoju skrenuo desno niz kosinu, pao i glavom udario u betonski stupić oznake za hidrant. 

Od zadobivenih ozljeda na mjestu je preminuo. Tijelo poginulog V.B. Prevezeno je u Zagreb na obdukciju.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bosanac laki 25.06.2013.

    i ja sam par puta pao sa skutera al sva sreća ništa nisam slomio i bez ogrebotine sam prošao jer sam imao zaštitnu opremu,ali ljudi i dalje ne kuže kad kupe skuter,njima je najbitnije da su kupili motor a o zaštitnoj opremi ni ne razmišljaju,mnogi od njih što su poginuli bili bi živi da su imali odgovarajuću opremu na sebi,

  • zizi55 25.06.2013.

    Inace vozim skuter od 50kubika i 120kg tako da po glavnoj cesti ide najvise cca 65-70 km/h a to je sporo po magistrali pa me auti zaobilaze. Isto sam vozio uz desni rub ali kreteni sa autom samo zaobidju ni pol metra od tebe. Sad idem sredinom trake pa neka me preticu ko i kad preticu auto jer samo cekam da me netko lupi.

  • KondorKorisnik 24.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare