To je to što me zanima!

Mora psihijatru jer poderane zastave šalje predsjedniku

Tonči Majić provocira institucije kako bi ih upozorio da je prošlo već trideset godina od početka parnice u kojoj traži odštetu za ozljede u prometnoj nesreći
Vidi originalni članak

Tonči Majić, predsjednik Dalmatinskog komiteta za ljudska prava mora po nalogu DORH-a ići na psihijatrijsko vještačenje kako bi se utvrdilo drogira li se. Poziv za to je dobio nakon što je glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću poslao potrganu hrvatsku zastavu i pismo u kojem se žali kako je već prošlo 30 godina od početka parnice kojom traži odštetu za ozljede u prometnoj nesreći, piše Večernji list. Osim Bajiću, poderanu zastavu je slao i predsjedniku Ivi Josipoviću kojeg također želi upozoriti da je njegov slučaj još neriješen. 

>>> Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 21

  • lastavica100 18.05.2011.

    Ma to nije moguće! Da to ipak nije neka šala. Čekati 30 godina na sudu, pa to je nemoguće! Pa trga zastavu! Nije li to ipak zadnji pokušaj da pokrene nešto, jer zastava je simbol države, a država mora funkcionirati, zar ne. Svima kojima nije bitan čovjek i ljudska prava u ovoj priči, želim slično iskustvo pa da vidim kako bi se junaci s tom nepravdom nosili. Majiću respekt!

  • Confo 18.05.2011.

    a tako ti lolčine na kvadrat... i onda nakon ovakvog nekog članka pogledaš sjednicu sabora... dosta je i 5 minuta...

  • snaša s mudima 18.05.2011.

    Drugovi koji su krali u bivšoj državi sada su vlast u današnjoj i još više kradu ! A zatvor kji su odslužili zbog kriminala u bivšoj državi danas prikazuju kao politički zatvor ! Đubrad su bili i prije i sada su ! Sve su to lopovi. Na vlast trebaju doći pošteni i mladi koji su imuni na kriminal i imaju škole i fakultete. dosta je ovih nabiguzica i profitera HDZ-ovaca. U zatvore s njima ! BANDA LOPOVSKA !

Komentiraj...
Vidi sve komentare