To je to što me zanima!

Moraju ispitati 16 svjedoka: Sudac istrage odredio istražni zatvor za Kazimira Bačića

Kako neslužbeno doznajemo, u odnosu na Kazimira Bačića, riječ je o 16 svjedoka koje treba ispitati. Njemu pritvor nije određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela
Vidi originalni članak

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio je istražni zatvor za Kazimira Bačića i Milana Lončarića. Iako je Uskok tražio istražni zatvor kako oni ne bi utjecali na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, sudac istrage odredio im je pritvor samo kako ne bi utjecali na svjedoke. 

Kako neslužbeno doznajemo, u odnosu na Kazimira Bačića, riječ je o 16 svjedoka koje treba ispitati.

Andreja Šulentić pritvorena je kako ne bi utjecala svjedoke i ponovila kazneno djelo. Njoj su odredili istražni zatvor od 30 dana.

Sve o današnjem tijeku Uskokovih akcija čitajte OVDJE

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Cirenac 05.07.2021.

    Ako već uhićuju,prvo trebaju uhititi Vladu Super Hika tvorca ustava,jer je on svojim ustavom om ogućio pljačku i rasprodaju državske imovine.

  • 04.07.2021.

    Hrvatska najsiromasnija zemlja Eu ...peti smo odozdo na ljestvici ispod nas je bugarska rumunjska poljska ....bravo

  • nenno77 03.07.2021.

    mislim da u USKOK treba poslati narodni USKOK da preispitaju rad uskoka jer mislim da ne rade svoj posao...kaj se čekalo tak dugo,sad kad je ovaj bosanac umro sad oni ko heroji češljaju i zatvaraju,kaj su do sad čekali...i opet one najkrupnije ribe bit će netaknute...mislim da je vrijeme da narod svoj USKOK formira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare