To je to što me zanima!

Morali napraviti preinake i isporučili hrđave kamione

Afera kamioni: Eurokamion je platio penale jer su kasnili zbog preinaka koje su radilii na zahtjev MORH-a. Posao su dobili izravnom pogodbom
Vidi originalni članak

Posao smo dobili direktnom pogodbom nakon sastanka što ga je organizirao Ivica Bačić. Bivši zamjenik ministra obrane na sastanku nam je rekao kako je naša ponuda najpovoljnija, kazao je na suđenju Berislavu Rončeviću i Ivici Bačiću Marko Vukoja iz tvrtke Eurokamion. Ugovor su sklopili 2004., ali su kamione isporučili tek u drugom dijelu 2005. Zbog kašnjenja Eurokamion je platio penale, a kasnili su, tvrdi Vukoja, jer su morali provesti tehničke preinake na kamionima koje je od njih tražio MORH. Kamioni, koje su isporučili, bili su korodirani. Na pitanje sutkinje znači li to da su MORH-u isporučili stare kamione Vukoja je odgovorio da su korodirali zbog napravljenih preinaka. USKOK tereti bivšeg ministra obrane Berislava Rončevića i njegova zamjenika Ivu Bačića da su favorizirali poduzeće Eurokamioni od kojeg su kupili Ivecove kamione za 34,4 milijuna kuna, iako su za 10,2 milijuna kuna bili skuplji od najniže cijene koju je na natječaju ponudio MAN Importer.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • db 1 11.02.2010.

    mafia hr

  • igiera 11.02.2010.

    IDEMO DALJE!!!! kraDeZe http://www.youtube.com/watch?v=0dAe4FmA3cY

  • silver G 11.02.2010.

    Da su pitali imalo iskusne vozače nebi kupili te kamione. Kvaliteta im je dugoročno manjkava. Oni su ih kupili kao da će svake godine uzimati nove. Pojedine mehaničke i električne komponente od početka iziskuju posjete servisima. Več nova vozila imaju korozije na šasiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare