To je to što me zanima!

'Morao sam biti hrabar i pročitati program Mucala'

Ministar Božo Biškupić ističe kako osobno nema ništa protiv Duška Mucala već da je problem u njegovom programu koji ga baš nije zadovoljio
Vidi originalni članak

Ministar kulture Božo Biškupić izjavio je kako nije trebala neka posebna hrabrost za nepotvrđivanje Duška Mucala za intendanta, već je trebala "hrabrost za iščitavanje njegova programa". Biškupić je kratko rekao kako Mucalo nije ispunio uvjete koji se traže od jednog intendanta HNK-a. Nije ostao ni dužan Željku Kerumu koji ga je optužio da je u pozadini njegove odluke "politički inženjering".
- Kada gradonačelnik Splita nema argumenata, onda ide populističkim metodama ili uvredama - rekao je ministar te ističe da nema ništa protiv Mucala te da se samo radi o programu koji je predložio. Bisškupić kaže da mu je Mucalo baš simpatičan, piše net.hr.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • JerkoKC 19.06.2010.

    Da nisi znao čitati,jer si diplomu kupio u Doboju.

  • vamp_girl 19.06.2010.

    Vratite nam Mani, intelektualku, za razliku od ove smijurije od Mucala, koja zna radit svoj poso. Ona zna cemu sluzi kazaliste.

  • Determinator 19.06.2010.

    Gdje god je Mani bila, to mjesto je procvjetalo. Od SC-a, Splita i Rijeke. Nju ne dirajte pa da ima i 30 000 Kuna mjesečno jer radi svoj posao! Ovaj ovdje... Nemam komentara. Božo bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare