To je to što me zanima!

Morat će platiti porez? Nema dokaz da je novac iz Ekvadora

Ukoliko Porezna uprava ne bude zadovoljna objašnjenjima pjevača Marka Perkovića Thompsona o izvoru novca mogla bi mu dati rješenje o plaćanju dodatnog poreza
Vidi originalni članak

Ukoliko Porezna uprava ne bude zadovoljna objašnjenjima Marka Perkovića Thompsona o izvoru novca mogla bi mu dati rješenje o plaćanju dodatnog poreza, javlja Novi list. Uprava je ustanovila da pjevač nema dokaza da je novac na njegov račun stigao iz inozemstva.

Kako tvrde izvori Novog lista Thompsonov pravni zastupnik u dva je navrata davao objašnjene Poreznoj upravi. Prvi put odvjetnik je rekao da je pjevač dobio pozajmicu od prijatelja iz Ekvadora, a prošli tjedan priložio je ugovor s poduzetnikom iz građevinskog sektora tvrdeći da je pjevač određena sredstva stekao zahvaljujući tom poslu.

Porezna je ustanovila da nema dokaza da je pjevaču sjeo ikakav novac iz Ekvadora, niti je na carini prijavljen veći unos novca. Ako ne budu zadovoljni objašnjenjima odvjetnika mogu mu dati rješenje o plaćanju dodatnog poreza.

Isto rješenje dobilo je još deset Zagrepčana koji će morati platiti 7,8 milijuna kuna dodatnog poreza zbog nesrazmjera imovine koji su kupili u posljednje tri godine i prihoda koje su prijavili. 


Idi na 24sata

Komentari 577

  • lacky luke 09.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ZMIJA1 09.05.2012.

    jeli platio više taj porez? Za njega ne vrijedi pravilo kao za običan narod,...lažni moralist

  • jahve_1 09.05.2012.

    sad mi je jasno zasto se borio za hrvatski i pjevao o njoj,toliko ju je jadnik volio pa je u ekvadoru uzeo pare i donio vamo da uloži

Komentiraj...
Vidi sve komentare