To je to što me zanima!

Morski pas napao surfera (27) te ga ugrizao za vrat i ruke

Mladić je rekao da ga je zvijer napala u moru malo nakon što je skupa s prijateljem u subotu oko 7 sati otišao surfati. Srećom, nije mu nanio ozljede opasne po život
Vidi originalni članak

Surfera Erica Tarantina (27) napao je morski pas u subotu na plaži u kalifornijskom Montereyu. Mladića je morski pas ugrizao za vrat i ruku te je završio u bolnici. Srećom, nije zadobio ozljede opasne po život. 

Tarantino je rekao kako ga je zvijer napala u moru malo nakon što je skupa s prijateljem u subotu oko 7 sati otišao surfati. Morski pas mu je izgrizao čak i dasku za surfanje.

Mladiću je prijatelj Brandon McKibben pomogao da izađe iz mora, a ostali koji su u tom trenutku bili na plaži pozvali su hitnu pomoć te su pokušavali Tarantinu zaustaviti krvarenje. Prevezli su ga na obližnju zračnu luku, odakle su ga helikopterom prevezli u bolnicu San Jose. 

Mladića su operirali, a liječnici su kazali kako nije u životnoj opasnosti, javlja SF Gate. Lokalne vlasti u Montereyu su upozorile surfere i kupače da ne ulaze u more u sljedećih nekoliko dana dok ne utvrde je li se sigurno kupati.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ping-pong 31.10.2011.

    Evo baš jučer je bio jedan članak kako je jedan viđen u rijeci Gacki u Otočcu! Riječki kinolozi su otkrili da se zove "Bimbo" i da se radi o riječnom Pit Bull Tererijusu, lokalno stanovništvo je evakuirano, policija, vojska, lokalni ribići i ATJ Lučko tragaju za njim, viđen je sa kanisterom u zubima!

  • walterbranisarajevo 31.10.2011.

    . ..SO"ry Ameri-dobili smo doja"VU da se kršni momak Milorad Dodik brčka na plaži u KAliforniji(između dva predavanja na univerzitetu) te smo poslali našeg Morskog ALL"QAIDA peseka da ga zero gricne ali eto ZZERO je promašio. ..CC. ..

  • labelwriter 31.10.2011.

    meni su bas slatke te male ribice :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare