To je to što me zanima!

Moskovski mediji: 'Putin se zatvorio u svoju palaču u Sočiju, otkazao je sve sastanke...'

Ukrajinci su izvijestili kako su prošlog tjedna oslobodili više od 30 mjesta kod Harkiva zbog čega je došlo do povlačenja ruske vojske
Vidi originalni članak

Sve češći porazi ruske vojske na ukrajinskom tlu razljutili su ruskog predsjednika Vladimira Putina. On je ovaj tjedan otkazao sastanke s vodstvom Ministarstva obrane u državnoj rezidenciji u Sočiju, a The Moscow Times tvrdi kako su razlog tome ratni neuspjesi na sjeveroistoku Ukrajine kod Harkiva.

Ukrajinci su izvijestili kako su prošlog tjedna oslobodili više od 30 mjesta kod Harkiva zbog čega je došlo do povlačenja ruske vojske.

OŠTAR ISTUP PREDSJEDNIKA Zelenski 'opleo' po Trumpu: On nastavlja hvaliti Putina, trebao bi skinuti te ružičaste naočale!

- Kako se specijalna vojna operacija razvija, stječu se određena iskustva o kojima se mora raspraviti. Ovi sastanci će se održati, ali ne znamo još kada - rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov.

Putin se našao i u drugim problemima. Općinski zastupnici iz 18 okruga Moskve i Sankt Peterburga potpisali su dokument kojim traže njegovu ostavku, prenio je ruski Insider

NEKI BI PREGOVORE, DRUGI ŽEŠĆI RAT Ruski državni mediji 'zbunjeni' zbog poraza kod Harkiva: Putina su obmanuli saveznici!

- Mi, općinski zastupnici Rusije, vjerujemo da postupci predsjednika Vladimira Putina štete budućnosti Rusije i njezinih građana. Tražimo ostavku Vladimira Putina s mjesta predsjednika Ruske Federacije - stoji u izjavi zastupnice Semenovskog okruga Sankt Peterburga Ksenia Torstrem. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Kokolina12 14.09.2022.

    ,Neka bude zatvoren, tako mu I treba. Nepromisljenost, ludilo I eto kuda to vodi..

  • josip pujic 14.09.2022.

    putin gubi ovaj rat

  • tigastero 13.09.2022.

    Druga najveca vojska svijeta je postala druga najveca vojska u Ukrajini 😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare