To je to što me zanima!

Moskva: Ruski ratni brod je oštećen u napadu dronom na Krim. Kijevu su pomogli Britanci

Minolovac poznatiji i kao Ivan Golubez, kao i ostali objekti u zaljevu teško su oštećeni, izvijestilo je rusko ministarstvo obrane u subotu u Moskvi.
Vidi originalni članak

Brod ruske Crnomorske flote oštećen je u Sevastopolju tijekom napada dronom na poluotok Krim kojeg je anektirala Rusija, prema ruskim izvješćima.

Minolovac poznatiji i kao Ivan Golubez, kao i ostali objekti u zaljevu teško su oštećeni, izvijestilo je rusko ministarstvo obrane u subotu u Moskvi.

DEMANTIJ MINISTARSTVA OBRANE Britanci: 'Nismo napali plinovod Sjeverni tok, Rusija servira lažne tvrdnje epskih razmjera'

Prema riječima ministarstva, napade je izvela Ukrajina pod vodstvom britanskih stručnjaka. Ministarstvo tvrdi da je London odgovoran za napade na plinovode Sjeverni tok 1 i 2 u Baltičkom moru u rujnu.

'NE MOŽEMO TO IGNORIRATI' Rusi prijete: Raspoređivanje novog nuklearnog oružja u Europi snižava 'nuklearni prag'

"U 4.20 jutros, kijevski režim je izveo teroristički napad na brodove Crnomorske flote", reklo je ministarstvo u subotu.

Ukupno 16 dronova navodno je ispaljeno na Sevastopolj.

INSTITUT ZA PROUČAVANJE RATA: Rusi proglasili kraj mobilizacije, ali to im nije povećalo borbenu moć niti će promijeniti tijek rata

Većina od njih je presretena.

Rusija će nakon 'terorističkog napada' iz Kijeva prestati sudjelovati u poslu sa žitom, javlja ruska RIA.

- Obzirom na teroristički akt od 29. listopada, koji je izveo režim u Kijevu, uz sudjelovanje britanskih stručnjaka, protiv brodova Crnomorske flote i civilnih brodova koji su uključeni u osiguranje sigurnosti" koridora žita ", ruska strana obustavlja sudjelovanje u provedbi sporazumi o izvozu poljoprivrednih proizvoda iz ukrajinskih luka", stoji u priopćenju ruskog ministarstva obrane.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 68

  • fantom 48 01.11.2022.

    Rusi kada god gube traže opravdanje kako je Ukrajincima netko pomogao , pa eto. Ne mogu podnijeti pomisao da su ih nataracali Ukrajinci. To me podsjeća na jedan drugi rat gdje su Hrvatima pomogli Amerikanci.

  • cenzuravirus 30.10.2022.

    Nakon potapljanja Moskve,rusi priznaju samo jednog poginulog  i 27 nestalih između 416-680 članova posade a za Makarova priznaju da je samo oštećen.

  • KORNI 1 29.10.2022.

    ukrajina izvela teroristički čin, a kaj nije terorizam uništavanje civilnih ciljeva od strane rusije, to je legalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare