To je to što me zanima!

Most je doveo novu 'zvijezdu', bivšeg čelnika 'Narod odlučuje'

Troskot je inače poznat i kao bivši nogometni reprezentativac, te kao i čelnik inicijative 'Narod odlučuje' iz koje je naglo otišao nakon navodnog raskola sa Željkom Markić
Vidi originalni članak

Most je uoči parlamentarnih izbora u svoje redove doveo još jedno pojačanje - ekonomskog stručnjaka Zvonimira Troskota.

Troskot je inače poznat i kao bivši nogometni reprezentativac, te kao i čelnik inicijative 'Narod odlučuje' iz koje je naglo otišao nakon navodnog raskola sa Željkom Markić.

- Dragi moj hrvatski narode, vidim našu zemlju, tako malu, a tako bogatu kulturom, baštinom i tradicijom. Vidim zemlju u kojoj se ostvaruju akademski, športski i umjetnički talenti. Vidim ostvaren potencijal u visokim tehnologijama, inovacijama, proizvodnji, poljoprivredi i šumarstvu naše Hrvatske. Vidim infrastrukturu koja nas spaja i povezuje, vidim zajedništvo u naizgled nespojivom, vidim radost stvaranja u rukama naše generacije i zato baš pristupam Mostu, kako bih svojim talentima doprinio izgradnji vizije ovakve Hrvatske koje ćemo onda prenijeti budućim generacijama - rekao je u svom predstavljanju.

Troskot je poznat po svom preobraćenju 2012. godine nakon kojeg je krenuo njegov aktivizam. 

- Ma, rekao bih da sam bio agnostik. Kao nogometaš i kao student proputovao sam svijetom, ulazio u pagode, džamije, sinagoge... imao sam mnoge djevojke raznih vjeroispovijesti – sljedbenicu džainizma, šintoistkinju, šiitkinju, pravoslavku... U to vrijeme Buda, Batman, Supermen, Isus – sve mi je to bilo isto, do te noći kad sam povukao demarkacijsku liniju - rekao je prije par godina Troskot.

ZVONIMIR TROSKOT: 'Nekoć sam mislio da su Isus i Batman jedna te ista stvar...'

Idi na 24sata

Komentari 62

  • 2 x general 26.05.2020.

    uskoro dolazi i bozanić

  • mdcro24 26.05.2020.

    Nakon prevare i dokazane nesposobnosti ovog puta necete proci prag, grmova prcija

  • morana1 26.05.2020.

    Još jedan opsjenar - prava ekipa za MOST - koja postaje sekta, a ne ozbiljna politčka stranka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare