To je to što me zanima!

Most je otkrio svoje karte: Što vi kažete na prijedlog Petrova?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Most je predložio nestranačkog mandatara vlade, a da SDP i HDZ imaju svog zamjenika premijera, odnosno predsjednika Sabora koji bi se potom rotirali...
Vidi originalni članak

Eto, sada je sve poznato. Osim nastavka inzistiranja na zajedničkoj vladi, Most je u ponedjeljak predložio da mandatar nove vlade bude nestranački čovjek, a da SDP i HDZ imaju svog zamjenika premijera, odnosno predsjednika Sabora koji bi se potom rotirali. SDP i HDZ dobili su rok do kraja tjedna da se izjasne o ovom prijedlogu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako ideja nije naišla na plodno tlo ni kod Tomislava Karamarka ni kod Zorana Milanovića, ipak su uzeli vrijeme da razmisle o prijedlogu, kako bi se konzultirali unutar SDP-a, odnosno HDZ-a, ali i sa svojim koalicijskim partnerima.

Božo Petrov je nakon sastanka rekao da će se ići na nove izbore, ako HDZ i SDP ne podrže prijedlog.

Što vi kažete na ovaj prijedlog Mosta? Je li smislen, put kojim trebamo ići, ili je to sve potpuno neozbiljno u ovoj situaciji?

Idi na 24sata

Komentari 360

  • AnteG 09.12.2015.

    to je put kojim trebamo ići, ali to je put kojim će se uništiti i karamilanović! Zato ne pristaju ni jedan ni drugi! Jedva čekam sljedeće izbore! NIKADA više sdphdz! AJMO PETROV!

  • Slavonka52 09.12.2015.

    Novi izbori i most je srusen.

  • iammd 08.12.2015.

    Lik je na teškim drogama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare