To je to što me zanima!

Most stavio pa povukao veto: Marić ipak ministar financija?

Zbog toga je HDZ u srijedu navečer sazvao hitan sastanak u središnjici stranke. Na sastanak su došli i Tomislav Karamarko, Božo Petrov i Tihomir Orešković
Vidi originalni članak

Zdravko Marić, bivši državni tajnik Ministarstva financija, a sada izvršni direktor u Agrokoru, jedno vrijeme u srijedu navečer više nije bio siguran kandidat za ministra financija. Naime, kako doznaje Jutarnji list, Most je u srijedu u večernjim satima stavio veto na Marićevu kandidaturu.

Zbog toga je HDZ u srijedu navečer sazvao hitan sastanak u središnjici stranke. Na sastanku su navodno bili predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, čelnik Mosta Božo Petrov i mandatar Tihomir Orešković, a nešto prije 18 sati u stranci su se počeli okupljati istaknuti HDZ-ovci. Među ostalim, viđeni su da dolaze u stranku Tomislav Ćorić i Ante Ćorušić.

Ipak, nakon sastanka doznalo se da je Most povukao svoj veto na Marića, te je izgledno da će on ipak biti novi ministar financija.

Idi na 24sata

Komentari 188

  • ivica969 21.01.2016.

    opet tuđmanovi prosjaci i sinovi vode kolo oko novca.sve lopov do lopova

  • choopo 21.01.2016.

    2058. epizoda donosi (samo u zagrebačkim kinima) : Božo se zaljubio u Kolindu,a ona se tajno viđa sa Milanovićem,koji je inače nekoć bio posvojen od ugledne beogradske obitelji.Jedan gliser bez kapetana još uvijek luta Jadranom...Ostanite na ovom kanalu biće još obrta!

  • jure vitez francetić 21.01.2016.

    Most niko nista ne pita, nastali su u krugovima krupnog kapitala, oni su nesto najgore sto se hrvatskoj moglo dogoditi, u most jedino lovrinovic vrijedi ostali su poslusnici banaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare