To je to što me zanima!

'Most nikako da shvati da neće on birati tim i igrače u HDZ-u'

Brkić navodi kako određeni problemi postoje jer su, kako kaže, kolege iz Mosta podlegli pritiscima iz SDP-a, i "nesvjesno su postali instrument u njihovim rukama"
Vidi originalni članak

Kolege iz Mosta nikako da shvate da oni nisu izbornici koji će birati igrače i tim u HDZ-u. HDZ je dovoljno jaka i stabilna politička stranka na sceni i sigurno nam nitko drugi neće birati izbornika ni igrače, rekao je u subotu za RTL Milijan Brkić. Navodi kako određeni problemi postoje jer su, kako kaže, kolege iz Mosta podlegli pritiscima iz SDP-a, "nesvjesno su postali instrument u njihovim rukama". 
- Ne bih se čudio da sad predlože ukidanje nevladinih, civilnih udruga, da oni budu jedino mjerilo našeg ponašanja. Most je tek u pubertetu, tek su se rodili, treba im puno godina da odrastu. Mi ih uvažavamo njihovo neiskustvo, neznanje, popuštamo im i ne kažnjavamo ih odmah, ali neka oni uvažavaju da postoji HDZ koji je jači partner. Ostajemo s njima i dalje jer smo odgovorna stranka i zajedno smo preuzeli odgovornost - rekao je Brkić.

Idi na 24sata

Komentari 192

  • 30.05.2016.

    a gle stuljene glave ima pozu kao nilski konj

  • Voltaire_ 29.05.2016.

    Kako se brane braca po kriminalu :)

  • Voltaire_ 29.05.2016.

    Kako se na Madjarskome kaze " izdajnik " ? Karamarko :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare