To je to što me zanima!

Most objavio sporazum o vladi koji je ponudio HDZ-u i SDP-u

O sporazumu trenutačno raspravlja HDZ, a poslijepodne će ga proučiti i članovi SDP-a. Novi sastanak dviju stranaka s Mostom počinje u subotu u 19 sati
Vidi originalni članak

Nakon sastanka koji su u petak navečer održali s predstavnicima HDZ-a i SDP-a, dužnosnici Mosta javno su objavili tekst sporazuma o tripartitnoj vladi koji su ponudili dvjema najvećim strankama na potpis. 

O sporazumu trenutačno raspravlja HDZ, a poslijepodne će ga proučiti i članovi SDP-a. Novi sastanak dviju stranaka s Mostom počinje u 19 sati. Nakon tog sastanka možda ćemo znati i ime mandatara nove vlade.

Tekst sporazuma donosimo o cijelosti:

MOST nezavisnih lista/Facebook

MOST nezavisnih lista/Facebook

Idi na 24sata

Komentari 235

  • PetarOrec 19.12.2015.

    sramotno ja mislim da je HDZ pobjednik bio na izborima jeli taj petrov rus još nije gotovo

  • mojeime mojastvar 19.12.2015.

    Smijeh!!!!!

  • anonimus666 19.12.2015.

    Kao što sam rekao spin majstor Zoki je odigrao karu koju Tomo nije očekivao , ponudio je sve MOST-u, a ovi su progutali. Sad je Tomo odustao jer neće u isti koš sa SDP-om, te se MOST mora dogovoriti sa SDP-om koji sad može postavljati malo drugačije uvijete. Tako da će MOST opet forsirati nekakve pregovore oko trostrane vlade ili će ipak popustiti i pristati na uvijete SDP-a. Novi izbori nisu MOST-u u cilju jer je veliko pitanje koliko bi glasova dobili , vrlo vjerojatno puno manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare