To je to što me zanima!

Most otkrio pojačanje: Na listi im se nalazi reper Ante Cash...

Ne razmišljam o drugim strankama. Razmišljam o onim ljudima koji su stali na čelo MOST-a, koji su pošteni i čestiti, poput gospodina Raspudića, Marije Selak Raspudić i drugih, rekao je Petrov
Vidi originalni članak

Most je obznanio kako ima još jedno pojačanje.

Predsjednik te stranke Božo Petrov predstavio je nositelje kandidacijskih lista Mosta nezavisnih lista za parlamentarne izbore, a u drugoj izbornoj jedinici na 14. mjestu nalazi se Ante Andrija Vlašić, poznatiji kao reper pod imenom Ante Cash.

Vijest je na svom Facebooku najavilo još jedno ranije najavljeno pojačanje Mosta, Nino Raspudić i čestitao svim slavljenicima imendan, točnije blagdan sv. Ante:

- Danas je blagdan sv. Ante, omiljenog sveca u našem narodu. Prigodna lijepa vijest je da je najpoznatiji hrvatski Ante, Ante-Andrija Vlašić, poznatiji kao Ante Cash stao uz nas, točnije, čuva mi leđa kao četrnaesti na listi koju predvodim u 2. izbornoj jedinici. Zajedno s Antom sutra smo u Sesvetskim Selima od 18h. Nakon mise u 19h, kava i razgovor sa svima u Prestigeu, pokraj crkve. Svim Antama, Antonijama, Tonijima, Tonkama, Anteama i drugima čestitamo imendan uz prigodnu pjesmu. Odvrni do daske! Ante, Ante...

Svoje odabire komentirao je i Božo Petrov za RTL te je nadodao kako ga druge stranke ne zanimaju:

- Razmišljam o onim ljudima koji su stali na čelo MOST-a, koji su pošteni i čestiti, poput gospodina Raspudiće, Marije Selak Raspudić, Marine Budimir, Zvonimir Troskot... To su nova lica, oni su budućnost hrvatske politike.

Prokomentirao je i moguće koalicije:

- S onima smo koji su isti kao mi, kojima obraz nije na prodaju, kojima obraz nema cijenu. Građani će prosuditi tko je to. Što se tiče SDP-a i HDZ-a, pokazali su do čega drže, odnosno, do čega ne drže. Mi držimo do građana, zato nam se naši putevi i razlikuju. Nama nije stalo do tih fotelja i beneficija do kojih je njima stalo. Sve one zbog toga sramotne trgovačke politike koje su pokazale u Saboru.

Na pitanje znači li to da sigurno neće koalirati s jednom od te dvije stranke, odgovorio je:

- To ćete vidjeti nakon izbora, naravno. Nama su bitni građani, koji su nam dali povjerenje i bit ćemo njihov glas u Saboru.

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Neo_1 14.06.2020.

    Puno sreće dragom Anti i svim Mostovcima. Vrijeme je da se stvari promjene i hvala Bogu na svim hrabrima koji ne odustaju i na onima koji se svakim danom priključuju. Ovaj monopol ne može biti budućnost Hrvatske!

  • nori 🖖 14.06.2020.

    Ovo je presudno

  • realista 7 13.06.2020.

    ovi ko da se natjecu ko ce skupiti sto cudniju ekipu

Komentiraj...
Vidi sve komentare