To je to što me zanima!

Most: Tomašević je povukao naš prijedlog mjere roditelj odgojitelj; Grad: To nije istina

Iz zagrebačkog Mosta su u nedjelju su objavili kako je sa službenih stranica Grada Zagreba iz javnog savjetovanja nezakonito povučen njihov prijedlog mjere "roditelj odgojitelj"
Vidi originalni članak

Na prozivke Mosta da je sa službenih stranica Grada Zagreba iz javnog savjetovanja nezakonito povučen njihov prijedlog mjere "roditelj odgojitelj", reagirali su iz Grada navevši da nije povučen nego su radi preglednosti razdvojena otvorena i zatvorena javna savjetovanja.

"Prijedlog Mosta nije povučen nego su na web stranici Grada na kojoj se objavljuju javna savjetovanja radi preglednosti razdvojena dva tipa otvorenih i zatvorenih javnih savjetovanja: ona koja predlažu gradski uredi, odnosno Grad i ona koja predlažu gradske zastupnice i zastupnici, radna tijela Gradske skupštine i klubovi gradskih zastupnika i zastupnica", navodi se u priopćenju zagrebačke gradske uprave.

VIDEO: ISPRED POGLAVARSTVA Prosvjed roditelja u Zagrebu zbog ukidanja mjere roditelj odgajatelj: Došli su s djecom

Iz zagrebačkog Mosta su u nedjelju su objavili kako je sa službenih stranica Grada Zagreba iz javnog savjetovanja nezakonito povučen njihov prijedlog mjere "roditelj odgojitelj" te da je u javnom savjetovanju ostao samo "kontroverzni nacrt" odluke vladajuće većine dok je "konstruktivan prijedlog oporbe uklonjen". "Nakon što Most Zagreb već danima upozorava na štetne odluke koje donosi gradonačelnik Tomislav Tomašević i politička platforma Možemo!, a vezane uz reviziju mjere roditelj odgojitelj, danas nas je dočekalo novo i izrazito neugodno iznenađenje. Naime, na službenim stranicama Grada javno je dostupno kako je naš prijedlog mjere roditelj odgojitelj "preko noći" povučen iz javnog savjetovanja", naveli su, uz ostalo, u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • livija i ja 14.11.2021.

    Populizam na temi majki odgajateljica neće vam koristiti kao ni HDZ -nigdje u Evropi nema takve mjere da majka ne radi i ima plaću veću od minimalca do 15 godine djeteta. Tomašević radi uslugu ženama da se zaposle koje su voljne raditi koje ne žele neka kukaju i dalje ako su rađale radi love. Sramota države je da se ne donesu demografske mjere koje će vrijediti na cijelom teritoriju ove države-Most i HDZ sada imaju priliku da se ovo pitanje riješi u saboru i regulira zakonima ove države ili misle da majke i djeca nisu u ovoj državi jednako vrijedni.

  • najiram 10 14.11.2021.

    pa glasali  ste  za  partiju  a  partija  ne  mari  za  sirotinju  oni  su  svi  uhljebljeni  u  državne  službe...ajde  recite  u  vašem  mjestu  ćije  partijsko  djete  nije  uhljebljeno  na  radno  mjesto  ili  bio  na  poslu  ili  ne  bio  nikom  ništa...znaći  trut  koji  ždere  žuljeve  radiša...zato  jako  dobro  razmislite  prije  nego  zaokružite  imena  na  listama  partijaca  i njihovik  žetonćiča...jer dobiti  ćete  ukidanje  prava  i  veće  namete...oni  su  završili  partijske  škole  za  obmanjivanje  uz  pomoć  svoje  novinarske  svite  uhljeba  partijskih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare