To je to što me zanima!

Motocikl i auto su se sudarili, zapalili pa potpuno izgorjeli

Motocikl i automobil su se sudarili u Kaštel Novom na državnoj cesti 8. Oba vozila su se nakon sudara zapalila i potpuno izgorjela. Vozač motocikla je teško ozlijeđen
Vidi originalni članak

Motocikl i automobil su se sudarili u subotu oko 14.30 sati u Kaštel Novom na državnoj cesti 8. Oba vozila su se nakon sudara zapalila i potpuno izgorjela. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kaštela.

Vozač motocikla teško je ozlijeđen i hitna ga je prevezla u KBC Split. U autu je bio samo vozač. Uspio je izaći iz zapaljenog auta. Nije ozlijeđen.

Policija tek treba utvrditi tko je kriv za nesreću i je li netko oduzeo prednost drugome. 

- Nakon sudara motociklist je pao. Benzin se prolio iz motora i planulo je. Dok su stigli vatrogasci sve je već izgorjelo - rekao nam je čitatelj koji je snimio fotografije. 

Idi na 24sata

Komentari 150

  • Velečasni 1 01.03.2015.

    Crnicu,nisi odgovorio na pitanje čovjeka:-da li znaš kome se plaća unaprijed? Usput:- dobio si slobodan vikend iz Vrapča?

  • brazzer 01.03.2015.

    A eto, kad se vozis preko 100km/h po gradu, normalno da ti svatko uzima prednost. I sam vozim motocikl vec skoro 30 godina i na žalost, moram se složiti s vozačima automobila po ovom pitanju.

  • bob rock971 01.03.2015.

    NeNormalan je u pravu, znak postoji

Komentiraj...
Vidi sve komentare