To je to što me zanima!

Motociklist bez odgovarajućih tablica i kacige bježao policiji

Vozač (27) se nije htio zaustaviti. Skrenuo je u dvorište i nastavio bježati. Policija je kasnije utvrdila i kako je prije dva tjedna na vozilo stavio nepripadajuće pločice
Vidi originalni članak

Motociklist (27) iz Siska zaradio je kaznenu i prekršajnu prijavu nakon što je u petak u Prelošćici, mjestu nedaleko od Siska, motociklom s nepripadajućim tablicama bježao policiji.

Policija je oko 11 sati pokušala zaustaviti 27-godišnjaka koji je bez kacige upravljao motociklom na kojem su se nalazile nepripadajuće registracijske pločice. Motociklist je unatoč svjetlosnim i zvučnim signalima policijskog službenika nastavio voziti. Skrenuo je u jedno dvorište u kojemu je ostavio motocikl i pobjegao.

Odmetnuti motociklist ipak je ubrzo pronađen, a policija je utvrdila kako je prije dva tjedna na vozilo stavio nepripadajuće pločice te se njima koristio u prometu. Zbog krivotvorenja isprava kazneno je prijavljen, dok je prekršajno prijavljen po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

>>> Više na vecernji.hr

Idi na 24sata

Komentari 31

  • user_157286 12.06.2012.

    a di su vecktra i zoki

  • mrki_5 12.06.2012.

    Uhvatili su jednoga koji je ostavio bike i počeo trčati, pametna glavica. Sav šverc se odvija u rusacima na neregistriranim r-ovima i murija to zna i svi to znaju i opet niko niš. Bolje da nastavite pisat o soraji i milanu popoviću nego ovakve gluposti prepričavat, da je iole vičan motoru mogli bi mu stavit soli na rep

  • dejan77 12.06.2012.

    Ja sam se vozio u koloni od pet,sest auta koja se kretala odprilike dvadeset na sat vise nego je dozvoljeno,znaci bez glupiranja po cesti i moju su tablicu usnimili jer su se vozili iza mene a da sam preticao i ugrozavao druge u prometu presao bi bez kazne,hebem ti te nase policajce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare