To je to što me zanima!

Vozačica (23) je autom sletjela u kanal te se lakše ozlijedila

U Slavonskom Brodu je motociklist (36) zajedno s putnicom (26) pao na cestu. Vozačica (23) je sletjela s ceste u kanal i zadržana je na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Alkotestom je utvrđeno da je bila pijana
Vidi originalni članak

Na raskrižju Ulice Tome Bakača i pristupne ceste u Naselje kralja Tomislava u Slavonskom Brodu 18.svibnja oko 11 sati u prometnoj nesreći teže je ozlijeđen motociklist (36).

Provedenim očevidom na mjestu događaja policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo zato što 36-godišnji vozač mopeda nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama pri ulasku u zavoj u lijevo, te je pritom izgubio nadzor nad mopedom i zajedno sa 26-godišnjom putnicom pao na kolnik.

U ovoj prometnoj nesreći vozač mopeda je zadobio teže ozljede, liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu i zadržan je na liječenju. Putnica na motociklu nije ozlijeđena. Protiv vozača motocikla slijedi prekršajna prijava.

Vozačica sletjela s ceste, prolaznik vrijeđao policajce

Upravljajući Opel Astrom novogradiških registarskih oznaka 23-godišnjakinja je u subotu oko ponoći sletjela s kolnika u kanal gdje se vozilo potom prevrnulo. Vozačica je, priopćili su iz PU brodsko-posavske, pritom lakše ozlijeđena i zadržana je na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Alkotestom u njezinom organizmu izmjerena je koncentracija alkohola od 0.97 promila. 

Međutim, prijava ide i protiv 50-godišnjaka koji je na mjestu događaja vrijeđao policajce. Naime, tijekom obavljanja policijskog očevida na mjestu prometne nesreće, oko 0.35 sati, policajce je vrijeđao i omalovažavao 50-godišnjak, navodno usputni prolaznik, ali pod znatnim utjecajem alkohola (1.46 promila). Budući da 50-godišnjak unatoč upozorenjima policijskih službenika nije prestajao sa činjenjem prekršaja, prepraćen je na triježnjenje u policijske prostorije, te će protiv njega Prekršajnom sudu biti dostavljena prijava zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Protiv vozačice Opel Astre slijedi prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 22.05.2018.

    Jesu li nasli mobitel.

  • najirаm 10_913 21.05.2018.

    I opet motorist kršio propise i divljao po cesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare